Hoe Maak Je Jezelf Dunner Op De Foto

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Jezelf Dunner Op De Foto
Hoe Maak Je Jezelf Dunner Op De Foto

Video: Hoe Maak Je Jezelf Dunner Op De Foto

Video: Hoe Maak Je Jezelf Dunner Op De Foto
Video: Zo maak je een goede naaktfoto | Emma's Peepshow 2024, Mei
Anonim

Reclameslogan "Manage your dream!" kan het motto worden van de meesters van Adobe Photoshop. Photoshop creëert een virtuele wereld die werkelijkheid kan worden als je dat echt wilt. Als je niet tevreden bent met je figuur, bewapen jezelf dan met de tools uit het arsenaal van deze grafische editor en pas je uiterlijk aan. Het resultaat is een stimulans om te zweten in de sportschool en op de loopband van het stadion.

Hoe maak je jezelf dunner op de foto
Hoe maak je jezelf dunner op de foto

Noodzakelijk

  • - Adobe Photoshop versie 8 of hoger;
  • - Foto.

instructies:

Stap 1

Open de foto die u wilt wijzigen. Gebruik de combinatie Ctrl + J om de afbeelding naar een nieuwe laag te kopiëren, om het origineel tijdens verder werk niet te beschadigen.

Stap 2

Selecteer Filteren en uitvloeien in het hoofdmenu. Activeer op de werkbalk het Freeze Mask ("Freeze"). Stel aan de rechterkant van de eigenschappenbalk de penseelgrootte in Penseelgrootte = 20, Borsteldichtheid Dichtheid = 100, Borsteldruk = 100. Dergelijke hoge waarden van dichtheid en druk zijn nodig, zodat het masker niet over het beeld uitsmeert, maar alleen die gebieden verbergt die tegen vervorming moeten worden beschermd. Door de grootte van het penseel te wijzigen, past u een masker toe op de afbeelding rond het gebied dat u gaat verwerken. In ons geval is dit de zee rond de buik en het hoofd van de man. Als je te veel greep, activeer dan het gereedschap Ontdooimasker ("Defrost") en verwijder het masker.

Stap 3

Selecteer de Push Left Tool en pas de parameters ervan aan. Het is beter om de grootte van het penseel te vergroten tot 60-100, afhankelijk van de grootte van de afbeelding, maar de dichtheid en druk te verlagen tot 20, zodat de correctie netjes en zacht is. Als u de cursor omhoog beweegt, gaan de pixels naar links, als u de cursor naar beneden verplaatst, naar rechts. Veeg de tools rechts van de buik van onder naar boven, van links - van boven naar beneden. De maag trok zich een beetje terug. Beperk je hier voorlopig toe en begin met je handen van binnenuit te werken. Loop een keer met het gereedschap langs de armen en klik op de OK-knop om de wijzigingen op te slaan.

Stap 4

Het filtervenster is gesloten en u bent terug bij de hoofdafbeelding. Merk op dat er wazige pixels zijn verschenen rond de figuur van het meisje - dit is een gebied dat niet wordt beschermd door het vervormde masker. Selecteer het gereedschap Kloonstempel op de werkbalk. Stel op de eigenschappenbalk de hardheid in op 100% en de penseelgrootte op 5-10 pixels. Het is beter om de afbeelding te vergroten om de verwerking te vergemakkelijken. Beweeg de cursor over de afbeelding zo dicht mogelijk bij de figuur van het meisje, houd alt="Afbeelding" ingedrukt en klik op het geselecteerde gedeelte van de achtergrond. De cursor verandert en ziet eruit als een telescoopvizier. Dit betekent dat de tool een voorbeeld van de tekening heeft geselecteerd en klaar is om deze te reproduceren. Beweeg de cursor voorzichtig over het onscherpe gebied - de afbeelding wordt vervangen door de afbeelding waarlangs het kruis beweegt.

Stap 5

Nadat je de wazige pixels hebt verwijderd, selecteer je opnieuw het filter Uitvloeien, maskeer je de achtergrond rond de figuur van het meisje met een masker en ga je verder met het bewerken van de gewenste gebieden met het gereedschap Links duwen en Voorwaarts verdraaien ("Vervorming"). Hun parameters zijn ongeveer hetzelfde. Het tweede hulpmiddel is niet tevergeefs als een vinger - je kunt er een tekening mee smeren of op een stapel verzamelen. Gebruik elk gereedschap niet meer dan twee keer. Sla daarna het resultaat op, ga terug naar de hoofdafbeelding en verwijder de wazige pixels opnieuw.

Stap 6

Wanneer het meisje is afgevallen tot een acceptabel formaat, gebruik dan de Clone Stamp Tool, schilder haar een badpak in plaats van haar vroegere buik en verwerk de huid op de binnenkant van de dijen, aangezien het beeld wazig en uitgerekt is. Het is beter om het op een nieuwe laag te doen.

Aanbevolen: