Hoe Zet Je Jezelf Op De Achtergrond

Inhoudsopgave:

Hoe Zet Je Jezelf Op De Achtergrond
Hoe Zet Je Jezelf Op De Achtergrond

Video: Hoe Zet Je Jezelf Op De Achtergrond

Video: Hoe Zet Je Jezelf Op De Achtergrond
Video: HOE zet je een VIDEO als ACHTERGROND op je IPHONE?🤯 2024, Mei
Anonim

Soms kunnen uw foto's worden vertroebeld door saaie of afleidende achtergronden. Maar met de magie van Adobe Photoshop kun je deze achtergrond heel gemakkelijk vervangen door een andere - interessant, intrigerend, helder, wat je maar wilt, en jezelf op de achtergrond plaatsen. Om dit te doen, moet u twee afbeeldingen voorbereiden: uw foto en een foto met een nieuwe achtergrond. Dan zul je ze moeten monteren.

Achtergrond veranderd
Achtergrond veranderd

Noodzakelijk

Hulpmiddelen: Adobe Photoshop 7 of hoger

instructies:

Stap 1

Open je foto in Adobe Photoshop (Ctrl + O).

Stap 2

Neem de Lasso-tool en trek het silhouet ermee over, zonder in dit stadium aan precisie te denken. Nadat het silhouet is geselecteerd, kopieert u het (klik in het menu "Bewerken" op "Kopiëren"). Sluit vervolgens de afbeelding - u hebt deze niet meer nodig.

Stap 3

Open het bestand met de nieuwe achtergrond. Klik in het menu Bewerken op Plakken (Ctrl + V). Het fragment dat op het klembord stond, wordt in een nieuwe laag bovenop de achtergrond geplaatst.

Stap 4

Verwijder alle onnodige dingen. Dit is het meest cruciale moment waarop het eindresultaat zal afhangen, dus probeer zo nauwkeurig mogelijk te werken. Als je een beginner bent en niet veel ervaring hebt met grafische editors, is de eenvoudigste manier om onnodige dingen van een foto te verwijderen de Eraser-tool. Haal het uit het gereedschapspalet, pas de grootte en zachtheid van het penseel aan en begin voorzichtig de overblijfselen van de oude achtergrond te verwijderen. Om gemakkelijker te werken, moet u de foto vergroten met behulp van de Zoom-tool.

Stap 5

Het moeilijkste deel is traditioneel het haar. Ze zouden meer aandacht moeten krijgen. Wanneer u haar knipt, is het logisch om de foto veel te vergroten en een dunne halfharde borstel te gebruiken voor het werk. Als haarlokken te moeilijk te knippen zijn, kunnen sommige worden verwijderd.

Stap 6

Als het silhouet klaar is, verplaats je het naar de gewenste positie. Gebruik hiervoor het gereedschap Verplaatsen.

Stap 7

Concluderend moeten de achtergrond en het silhouet gelijk worden gemaakt in kwaliteit, helderheid, contrast en toon. Als je een amateurfoto hebt ingevoegd op een professioneel gemaakte achtergrond, probeer die achtergrond dan "niet-professioneel" te maken. Vervaag het een beetje met het filter Gaussiaans vervagen, maak het donkerder of juist lichter. Probeer ook het contrast en de helderheid een beetje te verlagen. Om toegang te krijgen tot al deze instellingen, gaat u naar het menu Afbeelding en vervolgens naar Aanpassingen.

Stap 8

Sla het eindresultaat op. Kies in het menu Bestand de optie Opslaan als of Opslaan voor web.

Aanbevolen: