Hoe Maak Je Een Babylijstje In Photoshop

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Babylijstje In Photoshop
Hoe Maak Je Een Babylijstje In Photoshop

Video: Hoe Maak Je Een Babylijstje In Photoshop

Video: Hoe Maak Je Een Babylijstje In Photoshop
Video: [ Photoshop Tutorial ] How to Edit Photo With Camera Raw in Photoshop 2024, Mei
Anonim

Met de ontwikkeling van digitale technologieën hebben mensen een extra kans om hun creativiteit te realiseren en hun huizen te decoreren met ongewone dingen. Om een foto te krijgen is het niet meer nodig om de film in ontwikkeling te nemen. Het is voldoende om een computer en een printer in huis te hebben. En als je wilt, kun je een foto ordenen door er originele effecten op toe te passen.

Hoe maak je een babylijstje in Photoshop
Hoe maak je een babylijstje in Photoshop

instructies:

Stap 1

Gebruik kant-en-klare plakboeksets om zonder veel tijd en moeite een kinder- (en elk ander) kader voor een foto te maken in de Adobe Photoshop-editor. Dit bespaart u de moeite om de details zelf te tekenen, want het vergt oefening en veel geduld om de muis vakkundig te kunnen gebruiken. Het is veel gemakkelijker om dit te doen met een tablet, maar niet iedereen heeft er een.

Stap 2

Scrapbook-sets zijn een verzameling thematische afbeeldingen waarmee u een compositie in een specifieke stijl kunt maken. Elk element bevindt zich op een transparante laag en kan overal in de afbeelding worden gebruikt die uw gevoel voor smaak en stijl suggereert. U kunt dergelijke collecties gemakkelijk op internet vinden op bronnen met aanvullende inhoud voor Photoshop. Op de Allday-website (allday.ru) is bijvoorbeeld een hele sectie aan hen gewijd.

Stap 3

Pak de set uit het archief uit in een aparte map. Start de editor en maak een nieuw canvas van de juiste schaal. Plaats de foto van het kind op een nieuwe laag om u te begeleiden waar en welk element u moet toevoegen. Open de map met de gedownloade verzameling om te bekijken en begin met het invoegen van de gewenste elementen in het canvas. Voeg elk nieuw detail toe aan een nieuwe laag. Ten eerste voorkomt het dat u opnieuw moet beginnen als u in een bepaald stadium een fout maakt, ten tweede helpt het om het effect "boven het frame /" onder het frame " te creëren en ten derde kunt u toepassen verschillende effecten op afzonderlijke fragmenten, en niet op het hele beeld.

Stap 4

De belangrijkste opdrachten in het werk zijn "Kopiëren" en "Plakken". Om de toegevoegde afbeelding te schalen, klikt u met de rechtermuisknop op de laag met het onderdeel en selecteert u de opdracht "Vrije transformatie" in het vervolgkeuzemenu. Het element wordt in een cursief weergegeven frame geplaatst, verplaats de muiscursor naar een van de randen of hoeken van dit frame en sleep het in de gewenste richting. Om de verhoudingen te behouden, houdt u de Shift-toets op uw toetsenbord ingedrukt. Om een fragment te roteren, verplaatst u de cursor naar een willekeurige hoek van de selectie en wacht u tot de cursor verandert in een halfronde pijl.

Stap 5

Een tweede klik met de rechtermuisknop op het bewerkbare gebied helpt u bij het selecteren van de transformatiemodus. Om het werk met een onderdeel te voltooien, dubbelklikt u met de linkermuisknop op het werkvlak. Gebruik indien nodig filters en opties in het menu Afbeelding. Wanneer u klaar bent met het plaatsen van de details van uw frame, voegt u alle lagen samen en slaat u de voltooide afbeelding op in een formaat dat bij u past. Als u van plan bent in de toekomst terug te keren naar het bewerken van een onderliggend frame in Photoshop, kiest u een indeling die het opslaan van lagen ondersteunt, bijvoorbeeld PSD.

Aanbevolen: