Hoe Een Video Naar De Speler Te Uploaden

Inhoudsopgave:

Hoe Een Video Naar De Speler Te Uploaden
Hoe Een Video Naar De Speler Te Uploaden

Video: Hoe Een Video Naar De Speler Te Uploaden

Video: Hoe Een Video Naar De Speler Te Uploaden
Video: HOE ZET JE EEN THUMNAIL OP JE VIDEO 2020 - YOUTUBE THUMNAIL UPLOADEN - HOE PLAATS JE EEN THUMBNAIL? 2024, April
Anonim

Spelers zijn een handig hulpmiddel, niet alleen om naar muziek te luisteren, maar ook om video's te bekijken. Dit is een geweldige kans om de tijd onderweg door te brengen of uw favoriete film te kijken terwijl u niet thuis bent. Het proces van het opnemen van video naar de speler heeft echter zijn eigen eigenaardigheden.

Hoe een video naar de speler te uploaden
Hoe een video naar de speler te uploaden

instructies:

Stap 1

Sluit de speler aan op uw computer met behulp van de USB-aansluitkabel. Het wordt meestal bij het apparaat geleverd. Sluit hiervoor het ene uiteinde van het snoer aan op de ingangsconnector van de speler en steek het andere uiteinde in de USB-connector van de computersysteemeenheid. Wacht terwijl het besturingssysteem detecteert dat er een nieuw verwijderbaar apparaat op de computer is aangesloten. U hoort een onderscheidend geluid en ziet het autorun-venster.

Stap 2

Gebruik Verkenner om de map met de voorbereide video voor opname te openen. Klik met de rechtermuisknop op het gewenste bestand en selecteer "Kopiëren". Deze bewerking kan ook worden vervangen door op de sneltoetscombinatie te drukken - Ctrl + C.

Stap 3

Open in een ander venster, met behulp van de verkenner, de map van de aangesloten speler. Zoek de map met de video, klik met de rechtermuisknop en selecteer "Plakken". Deze bewerking kan ook worden vervangen door op de sneltoetscombinatie - Ctrl + V te drukken. Wacht tot de video volledig is overschreven.

Stap 4

Afgezien van de standaardverkenner, kunt u een van de bestandsbeheerders van derden gebruiken. Start hiervoor het juiste managerprogramma. Open in het linkerdeelvenster de map met de voorbereide video en open in het rechterdeelvenster de map van de speler. Markeer de bestanden die nodig zijn voor opname op de speler en druk op de overeenkomstige knop in de programma-interface om ze te kopiëren. Wacht tot het proces is voltooid.

Stap 5

Sommige spelers ondersteunen niet alle videoformaten. Bij dergelijke apparaten wordt in de regel een cd met een programma voor het converteren van video naar het juiste formaat meegeleverd. Installeer deze applicatie en voer het uit.

Stap 6

Geef in de programma-interface de bestanden op die u wilt converteren. Selecteer een locatie om ze op te slaan en klik op de knop Converteren. Wacht tot het proces is voltooid. Schrijf daarna met behulp van de verkenner of bestandsbeheerder de bestanden die naar het vereiste formaat zijn geconverteerd naar de speler.

Aanbevolen: