Hoe Nummers Naar De Speler Te Uploaden

Inhoudsopgave:

Hoe Nummers Naar De Speler Te Uploaden
Hoe Nummers Naar De Speler Te Uploaden

Video: Hoe Nummers Naar De Speler Te Uploaden

Video: Hoe Nummers Naar De Speler Te Uploaden
Video: MP3 speler nummers erop zetten 2024, April
Anonim

De speler is iets waar geen muziekliefhebber zonder kan. Als je van goede muziek houdt en het altijd en overal bij je wilt hebben, koop dan een MP3-speler. Maar je moet uitzoeken hoe je je favoriete nummers ernaar kunt uploaden. Het proces is waanzinnig eenvoudig!

Hoe nummers naar de speler te uploaden
Hoe nummers naar de speler te uploaden

instructies:

Stap 1

Eerst moet je de nummers zelf downloaden. Selecteer een site waar u muziek kunt downloaden. De meest populaire gratis muziekportalen zijn: "zaycev.net", "zvukoff.ru", "best-mp3.ru", enz. Typ de zoekmachine "gratis MP3-download" en het systeem geeft een groot aantal adressen uit. Ga naar een van hen.

Stap 2

Maak een map op uw bureaublad (of een andere locatie). Hier sla je je muziek op.

Stap 3

Ga terug naar de website. Download naar uw computer (in de map die u hebt gemaakt) een paar nummers die u leuk vindt.

Stap 4

Zorg ervoor dat de namen van de bestanden die u opslaat niet te lang zijn, zonder "korokozyablik", duidelijk de artiest en de naam van de track weerspiegelen.

Stap 5

Sluit uw mp3-speler aan op uw computer. Dit gebeurt meestal via de USB-poort. Als u het apparaat voor de eerste keer aansluit, moet u de stuurprogramma's installeren. Moderne besturingssystemen doen het zelf, er wordt niets van u gevraagd. U hoeft alleen maar te wachten tot de installatie is voltooid. Als uw computer deze functie niet ondersteunt, gebruik dan de installatieschijf.

Stap 6

Wanneer u de woorden "Hardware is klaar voor gebruik" ziet en er verschijnt een nieuw verwisselbaar medium in "Deze computer", open het dan. Sleep alle muziek naar de hoofdmap van je mp3-speler. Of stuur het naar verwisselbare media, klik hiervoor met de rechtermuisknop op de map met melodieën, selecteer "Verzenden", geef de locatie op en wacht tot het kopieerproces is voltooid.

Stap 7

Voor het gemak kunt u de nummers in alfabetische volgorde rangschikken. Selecteer hiervoor alle bestanden, klik met de rechtermuisknop op de vrije ruimte van de map, klik op "Rangschikken - Alfabetisch".

Stap 8

Sluit alle vensters. Verwijder de speler veilig zoals alle andere verwijderbare hardware. Dat is alles! Geniet altijd en overal van je favoriete nummers.

Aanbevolen: