Hoe Volumineuze Tekst Te Maken

Inhoudsopgave:

Hoe Volumineuze Tekst Te Maken
Hoe Volumineuze Tekst Te Maken

Video: Hoe Volumineuze Tekst Te Maken

Video: Hoe Volumineuze Tekst Te Maken
Video: TUTORIAL: Tips voor een volumineuze staart 2024, April
Anonim

Er zijn veel editors voor het maken van omvangrijke tekst. Een van de meest begrijpelijke en bekende multifunctionele programma's blijft Adobe Photoshop, waarmee je op verschillende manieren volumineuze tekst kunt maken.

Hoe volumineuze tekst te maken
Hoe volumineuze tekst te maken

Noodzakelijk

Adobe Photoshop-programma

instructies:

Stap 1

Download naar uw computer de grafische editor "Adobe Photoshop" of een equivalent daarvan die vergelijkbare functies uitvoert. Het is het beste om de opties te selecteren die het werken met objecten in 3D ondersteunen. Nadat u het softwareproduct hebt geïnstalleerd, registreert u het via uw telefoon of internet.

Stap 2

Open de afbeelding waarop u volumetrische tekst moet toepassen. Als het nog niet is gemaakt, teken het dan met de hulpmiddelen in het linkerdeelvenster. Bewerk de afbeelding zodanig dat u de definitieve versie ervan krijgt en ga niet terug naar het corrigeren ervan.

Stap 3

Maak een nieuwe laag. Selecteer in de werkbalk tekstinvoer en selecteer in het opmaakmenu dat bovenaan verschijnt een kleur, grootte, lettertype, enzovoort. Maak een tweede vergelijkbare laag, maar verschuif de tekst al met de pijlen naar links, rechts, omlaag, omhoog of diagonaal naar eigen goeddunken, afhankelijk van de gewenste richting.

Stap 4

Bewerk elke laag afzonderlijk, verbind vervolgens de lagen en maak de afbeelding plat. Sla het op in een map op uw computer met kwaliteitsinstellingen, interpolatie-opties en afbeeldingsgrootte. Het is het beste om vooraf een origineel van goede kwaliteit met een hoge resolutie te maken.

Stap 5

Als uw assemblage van Adobe Photoshop een ingebouwde plug-in heeft voor het transformeren van objecten in 3D, gebruik deze dan om omvangrijke tekst te maken. Als een dergelijke add-on ontbreekt, kunt u deze afzonderlijk van internet downloaden. Dit is te wijten aan het feit dat een dergelijke ingebouwde plug-in vaak leidt tot een abnormale programmabeëindiging zonder werkgegevens op te slaan. Vind je het moeilijk om de functies van Adobe Photoshop te begrijpen, download dan een van de video-instructies voor het maken van omvangrijke teksten.

Aanbevolen: