Hoe Maak Je Een Volumineuze Ansichtkaart In Photoshop

Hoe Maak Je Een Volumineuze Ansichtkaart In Photoshop
Hoe Maak Je Een Volumineuze Ansichtkaart In Photoshop

Video: Hoe Maak Je Een Volumineuze Ansichtkaart In Photoshop

Video: Hoe Maak Je Een Volumineuze Ansichtkaart In Photoshop
Video: Hoe maak je een Mock-Up in Photoshop? 2024, Maart
Anonim

Met de grafische editor Adobe Photoshop kunt u niet alleen foto's verwerken, maar ook kleurrijke collages, verschillende animaties en originele begroetingen maken. In Photoshop kun je een lijvige ansichtkaart maken met je favoriete foto's en enkele gereedschappen van deze geweldige editor.

Hoe maak je een volumineuze ansichtkaart in Photoshop
Hoe maak je een volumineuze ansichtkaart in Photoshop

Open de afbeelding waarmee je gaat werken. Maak een nieuwe laag waarop je het frame gaat tekenen. Dit kan worden gedaan door op het pictogram onderaan het lagenpaneel te klikken of door op Ctrl Shift N te drukken. Druk op de Latijnse toets M om het gereedschap Selecteren te activeren, en met een nieuwe laag actief, selecteer een rechthoek in de hoofdafbeelding, verschoven van de randen door de breedte van het toekomstige frame. Druk op Ctrl Shift I om de selectie om te keren.

Selecteer op de werkbalk een kleur voor uw frame en vul de selectie met het gereedschap Verfemmer. Verwijder de selectie met de Ctrl D-toetsen en verplaats de laag met de afbeelding omhoog in het lagenpaneel. Druk op Shift Ctrl D om de frameselectie te herstellen. Selecteer in het menu Laag ("Laag") de commando's Laagmasker ("Laagmasker") en Selectie verbergen (Selectie verbergen) Nu worden de randen van de afbeelding verborgen door het kader.

Dubbelklik op het framepictogram in het deelvenster Lagen en selecteer Patroon in het stijlpaneel. Zoek het juiste patroon voor het frame. Ga naar het gedeelte Afschuining en reliëf en pas de instellingen aan zodat het frame er driedimensionaal uitziet.

Druk op de Latijnse letter D om de voorgrondkleur op wit te zetten en activeer het penseel ("Brush"). U zou nu een actief laagmasker moeten hebben, d.w.z. omgeven door een zwarte lijst. Begin met een wit penseel te tekenen waar u wilt dat de afbeelding het frame overlapt. Om de afbeelding te verbergen, schilder je erover met een zwarte borstel. Zo krijg je een lijvige ansichtkaart.

Dubbelklik nu op de miniatuur van de afbeelding en selecteer Slagschaduw in het palet Stijlen. Pas de kleur- en dekkingsinstellingen voor de schaduw aan zodat de tekening er harmonieus uitziet.

Druk op de werkbalk op de letter T om deze te labelen. Selecteer in de eigenschappenbalk het juiste lettertype en de juiste stijl. Nadat u de inscriptie hebt gemaakt, klikt u met de rechtermuisknop op de laag in het deelvenster Lagen en vinkt u het item Rasteryse Type aan. Nu kun je met deze laag werken zoals met een normale afbeelding. Dubbelklik op het pictogram van het bijschrift en selecteer in het stijlpaneel de juiste parameters voor het bijschrift: vulling, schaduw, volume.

Aanbevolen: