Hoe Ruis Te Verwijderen In Guitar Rig

Inhoudsopgave:

Hoe Ruis Te Verwijderen In Guitar Rig
Hoe Ruis Te Verwijderen In Guitar Rig

Video: Hoe Ruis Te Verwijderen In Guitar Rig

Video: Hoe Ruis Te Verwijderen In Guitar Rig
Video: 5 easy ways to reduce the noise in your guitar rig | In the Shop Episode #51 | Thomann 2024, Mei
Anonim

Bij het gebruik van de Guitar Rig-software treden bepaalde problemen op in de vorm van audiovertragingen of externe ruis. U kunt ze verwijderen door de nodige programma-instellingen toe te passen en de hardwareconfiguratie te wijzigen.

Hoe ruis te verwijderen in Guitar Rig
Hoe ruis te verwijderen in Guitar Rig

Noodzakelijk

Guitar Rig-programma

instructies:

Stap 1

Ga naar asio4all.com, download het extra stuurprogramma “asio4all v2” en installeer het vervolgens op uw computer. Open het menu Geluid, spraak en audioapparaten in het Configuratiescherm van de computer, selecteer het tabblad Spraak. Verander vervolgens op de audio-uitgang het apparaat naar het uwe.

Stap 2

Pas de wijzigingen toe en sla ze op en sluit alle vensters, ga vervolgens naar het menu "Start" op de taakbalk, ga vervolgens naar het "Configuratiescherm", zoek de instelling "Audioconfiguratie", die de instellingen voor de parameters van uw geluidskaart bevat, ga naar het tabblad Mixer, waar u de parameters voor het afspelen van audio instelt, evenals de parameters voor het opnemen van audio. Zoek vervolgens naar "Stereo Mixer" en schakel deze uit in dit menu.

Stap 3

Open het Guitar rig-programma dat op uw computer is geïnstalleerd, ga dan naar het menu Bestand, ga dan naar de "audio-midi-instellingen", stel de parameter "interface" in op "acio" en de parameter "Simple rate" op 96000 Hz, maar de kwaliteit van het geluid kan veel slechter worden, stel dan asio4ALL v2 in voor de parameter "Output Device".

Stap 4

Probeer de computerconfiguratie in overeenstemming te houden met de systeemvereisten van de Guitar rig-software, met name de RAM en processorfrequentie, anders kunnen er geluidsvertragingen optreden. Als je problemen hebt met de instellingen voor het invoervolume, verander dan de waarde in "Lineair", dit helpt meestal om problemen op te lossen die optreden wanneer muziek niet duidelijk wordt weergegeven via je computer.

Stap 5

Gebruik het speciale circuit om je gitaar op je computer aan te sluiten, omdat de volgorde in dit geval erg belangrijk is. De gitaar moet worden aangesloten op het mengpaneel en vervolgens op de ingang van de geluidskaart.

Aanbevolen: