Iso-bestanden Combineren

Inhoudsopgave:

Iso-bestanden Combineren
Iso-bestanden Combineren

Video: Iso-bestanden Combineren

Video: Iso-bestanden Combineren
Video: [PS3] Установка игр на ПС3 [folder game, iso, pkg, 4GB+, BLES] 2024, Mei
Anonim

In sommige situaties wilt u misschien twee schijfkopieën combineren in één set. Dit probleem kan op verschillende manieren worden opgelost. De keuze van de methode hangt af van het uiteindelijke doel van het maken van zo'n bestand.

Iso-bestanden combineren combine
Iso-bestanden combineren combine

Noodzakelijk

  • - Nero;
  • - Daemno-tools.

instructies:

Stap 1

Houd er rekening mee dat als beide afbeeldingen zijn gemaakt van de installatieschijven van verschillende games, er uiteindelijk slechts één van de autorun-bestanden zal opslaan. Als u slechts twee afbeeldingen op één schijf hoeft te branden, gebruikt u het programma Nero Burning Rom. Je zult eindigen met een enkel ISO-bestand.

Stap 2

Start dit programma en selecteer DVD-ROM (UDF / ISO). In het menu "Branden" dat wordt geopend, stelt u de waarde voor de schrijfsnelheid in en schakelt u de optie "Schijf voltooien" uit. Klik nu op de knop "Nieuw".

Stap 3

Verlaat het Nero-programma en voer de toepassing Daemon Tools of Alcohol Soft uit. Koppel het eerste ISO-bestand aan een virtuele schijf en open het. Maak nu een nieuwe map en noem deze ISO1. Kopieer alle bestanden die zijn opgeslagen in de gekoppelde afbeelding erin.

Stap 4

Open nu op dezelfde manier de tweede ISO-afbeelding. Kopieer de inhoud naar de ISO2-map. Sluit het programma Daemon Tools (Alcohol).

Stap 5

Vouw het Nero-programmavenster uit. Zoek nu de ISO1- en ISO2-mappen in het rechterdeelvenster van het werkvenster. Sleep ze naar het linkervenster. Klik op de knop "Opnemen" op de werkbalk van het programma.

Stap 6

Open het ISO-tabblad. Stel in het menu Bestandssysteem de ISO + Joilet-waarde in. Selecteer onder Lengte bestandsnaam de optie Max. Van de 31 tekens." Ga naar het tabblad "Multisessie". Selecteer Multisessieschijf starten.

Stap 7

Open het tabblad "Sticker". Vink het vakje naast "Automatisch" aan en voer de naam van de toekomstige afbeelding in. Nadat u alle voorbereidingsprocedures voor de schijf hebt voltooid, klikt u op de knop "Branden". Wacht terwijl het proces van het maken van een nieuwe ISO-image is voltooid.

Stap 8

Kopieer dit bestand nu gewoon naar uw harde schijf. Als resultaat kreeg je een enkele ISO-image die alle mappen en bestanden bevat die zijn opgeslagen in de vorige twee ISO-bestanden. Gebruik de programma's Daemon Tools, Alcohol of WinRar om het te openen.

Aanbevolen: