Foto's Combineren In Photoshop

Inhoudsopgave:

Foto's Combineren In Photoshop
Foto's Combineren In Photoshop

Video: Foto's Combineren In Photoshop

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: КАК БЫСТРО УЛУЧШИТЬ ФОТОГРАФИЮ В ФОТОШОПЕ 2023, Februari
Anonim

Heel vaak is het bij het uitvoeren van werkzaamheden aan verschillende ontwerpen of collages nodig om meerdere foto's in één te combineren. U kunt deze taak aan met het programma Adobe Photoshop.

Foto's combineren in Photoshop
Foto's combineren in Photoshop

instructies:

Stap 1

We gebruiken een foto met een leeg kader als basis. We zullen nog een foto in dit frame moeten invoegen. Laten we eerst de laag dupliceren. Activeer in het rechterzijpaneel het tabblad "Lagen" en sleep de laag.

Stap 2

We hebben nu twee lagen. Sleep vervolgens de voorbereide foto met een kader naar de foto. Klik met het pijlgereedschap op de foto die u gaat slepen. En versleep hem zonder de muisknop los te laten.

Stap 3

Er zijn nu 3 lagen op het tabblad "Lagen", waarvan de bovenkant de foto is die we zojuist hebben gesleept. We hebben het nodig op het tweede niveau. Dus laten we het een niveau naar beneden slepen.

Stap 4

Vervolgens plaatsen we de foto in het frame met behulp van de Lasso-tool en selecteren we het gebied waarnaar we de foto willen overbrengen. Nadat u het witte gebied hebt geselecteerd, klikt u op de knop "Verwijderen". Het geselecteerde gebied wordt verwijderd en in plaats daarvan zien we de foto, die zich op de tweede laag bevindt.

Stap 5

Nadat u het geselecteerde gebied hebt verwijderd, verwijdert u de selectie. Om dit te doen, klikt u eenvoudig in het midden van dit gebied. Nu passen we de onderste foto in het opgegeven gebied. Activeer de laag met deze foto, druk op "Ctrl + T" en begin met het transformeren van de foto.

Stap 6

Om de proporties niet te verliezen bij het transformeren van een foto, doet u het volgende: door op de "Shift"-toets te drukken, sleept u de transformatiehoek. Als u, zonder het gebied in te voeren, de muisaanwijzer naar de hoek brengt, dan verschijnen de rotatiepijlen. Nadat u de foto onder het framevenster hebt geplaatst, drukt u op "Enter". Het toevoegen van foto's is voltooid.

Populair per onderwerp