Hoe Ontwerp Je Een Abstracte Omslag

Inhoudsopgave:

Hoe Ontwerp Je Een Abstracte Omslag
Hoe Ontwerp Je Een Abstracte Omslag

Video: Hoe Ontwerp Je Een Abstracte Omslag

Video: Hoe Ontwerp Je Een Abstracte Omslag
Video: Abstract Poster Design - Adobe Illustrator Tutorial 2024, April
Anonim

Het abstract is een van de vormen van zelfstandig werk van studenten (leerlingen), het doel is om kort de belangrijkste aspecten van een bepaald onderwerp te bespreken. Het bestaat meestal uit 5-10 vellen, een titelpagina en een inhoudsopgave.

Hoe ontwerp je een abstracte omslag
Hoe ontwerp je een abstracte omslag

Noodzakelijk

Microsoft Word-programma

instructies:

Stap 1

Start Microsoft Word om de omslag van je samenvatting te maken. Maak een nieuw document. Stel vervolgens de marges in het document in, voer hiervoor de opdracht "Bestand" - "Pagina-instellingen" in, voer een waarde in voor elke marge (links - 3 cm, rechts - 1 cm, boven en onder - 2 cm elk). Klik op de OK-knop.

Stap 2

Plaats uw cursor op de eerste regel en voer de naam van uw instelling in. Houd er rekening mee dat u vóór de naam van de staatsinstelling eerst de volledige naam moet vermelden van het ministerie/departement waaraan deze rapporteert. Bijvoorbeeld het ministerie van Onderwijs van de Russische Federatie, en alleen op de volgende regel staat de naam van de universiteit / school. Selecteer beide regels en stel de uitlijning in op het midden (met behulp van de knop op de werkbalk of het commando "Format" - "Alinea").

Stap 3

Stap terug naar ongeveer het midden van het blad met Enter, voer het woord "Abstract" in. Voer opmaak uit, selecteer hiervoor het woord, stel de uitlijning in op het midden, lettergrootte - 18, alle letters zijn hoofdletters (toetscombinatie Shift + F3). Voer op de volgende regel de naam in van de discipline waarvoor u het abstracte ontwerp moet voltooien. Voer vervolgens de titel van het onderwerp in dat door de docent is ingesteld. Stel het in op gecentreerde uitlijning en lettergrootte op 18.

Stap 4

Spring een paar regels in, voer het woord Teacher / Teacher in, druk 9 keer op de Tab-toets en voer de initialen en achternaam van de leraar in. Voer via de regel het woord "Student / Leerling" in, voer na negen klikken "Tabs" uw voorletters en achternaam in. Stel voor deze tekst de uitlijning in op breedte, lettergrootte - 14.

Stap 5

Ga naar de voorlaatste regel, voer de naam van uw stad in, gescheiden door een komma, het huidige kalenderjaar. Stel deze lijn in op gecentreerde uitlijning. De titelpagina van het abstract is klaar.

Stap 6

Ontwerp de omslag van het abstract met behulp van de online service, ga hiervoor naar de link https://www.ornaone.com/?p=use. Vul alle velden van het formulier in (universiteitsnaam, discipline, soort werk, gecontroleerd, ingevuld, enz.) en klik op de knop "Titelpagina downloaden". Selecteer waar u het document wilt opslaan en klik op OK.

Aanbevolen: