Hoe Maak Je Een Ontwerp?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Ontwerp?
Hoe Maak Je Een Ontwerp?

Video: Hoe Maak Je Een Ontwerp?

Video: Hoe Maak Je Een Ontwerp?
Video: Hoe maak ik een ontwerp? 2024, Mei
Anonim

Heb je al heel lang een groot verlangen om je eigen website te maken en heb je eindelijk besloten om dit moeilijke bedrijf te starten? Je zult meteen de noodzaak tegenkomen om het visuele ontwerp van de site origineel, gedenkwaardig en mooi te maken. Geloof me, alle webmasters en webdesigners hebben met dergelijke vragen te maken.

Hoe maak je een ontwerp?
Hoe maak je een ontwerp?

Noodzakelijk

vaardigheden in het werken met het Dreamweaver-programma

instructies:

Stap 1

Bedenk voor welk onderwerp je een website wilt maken. Of het nu gaat om een thematisch forum, een gespecialiseerde site, een entertainmentbron, een educatief portaal of een online winkel. Het is de moeite waard om bij het maken van een ontwerpstijl uit te gaan van het leidende thema van uw site.

Stap 2

Bekijk een tiental populaire sites met hetzelfde thema. Zo ziet u de belangrijkste richtingen in het ontwerp van uw specifieke type site, nieuwe items, mooie elementen en slimme ontwerpoplossingen. Zorg ervoor dat u voor uzelf alle momenten opschrijft die u leuk vond op de site, evenals alle tekortkomingen die u op uw site moet vermijden.

Stap 3

Als u een populaire ontwikkelomgeving zoals WebMatrix of Dreamweaver gebruikt, bestudeer dan zorgvuldig de aanvullende bronnen van het programma - vaak zijn er in de diepten van de applicatie veel nuttige gegevens die het werk van de webmaster aanzienlijk vereenvoudigen, inclusief ontwerpsjablonen. Kies de juiste en het zal heel eenvoudig zijn om het te installeren en te configureren met dezelfde ontwikkelomgeving.

Stap 4

Als je besluit om iets volledig origineels te maken, lees dan de bijbehorende toplijsten en forums, waar de meest niet-triviale oplossingen in website-ontwerp worden besproken. Misschien komt er inspiratie naar je toe en word je een van de meest originele website-ontwerpers.

Stap 5

Maak geen te complex ontwerp - het is niet zo eenvoudig om programmatisch te implementeren. En overmatige pretentie en originaliteit kunnen de perceptie van de informatie die u aan de bezoekers van uw site wilt overbrengen, bemoeilijken. Het is ook vermeldenswaard dat de gebruiker bij een zware belasting met afbeeldingen niet kan wachten tot de site is geladen en deze eenvoudig sluit. Over het algemeen kunnen we zeggen dat het niet zo eenvoudig is om een ontwerp te maken, het belangrijkste is om de vaardigheid en de benodigde software te hebben.

Aanbevolen: