Een Knop Toevoegen Aan Een Werkbalk

Inhoudsopgave:

Een Knop Toevoegen Aan Een Werkbalk
Een Knop Toevoegen Aan Een Werkbalk

Video: Een Knop Toevoegen Aan Een Werkbalk

Video: Een Knop Toevoegen Aan Een Werkbalk
Video: Knoppen toevoegen aan de werkbalk in excel 2024, Mei
Anonim

Het komt vaak voor dat de gebruiker extra menuknoppen nodig heeft bij het werken met bestanden en mappen, of bij het werken in een browser. Ze kunnen worden geconfigureerd zonder extra software te installeren, en het proces zelf duurt enkele minuten.

Een knop toevoegen aan een werkbalk
Een knop toevoegen aan een werkbalk

instructies:

Stap 1

Open een willekeurige map op uw computer. Selecteer in het bovenste menu "Weergave", vervolgens "Werkbalken" en "Instellingen". U krijgt een nieuw venster waarin u alle gewenste knoppen aan de werkbalk bovenaan kunt toevoegen. Hier kunt u ook hun uiterlijk, pictogramgrootte, bijschriften, enzovoort aanpassen.

Stap 2

Als u knoppen aan de Internet Explorer-balk moet toevoegen, opent u de browser en selecteert u ook de weergave-instellingen, zoals in de vorige paragraaf. Vaak bieden nieuwe versies van deze browser geen ondersteuning voor de standaardweergave van het menu. Zoek in dit geval de knop voor het configureren van de instellingen voor het uiterlijk van de browser en voeg de pictogrammen toe die u nodig hebt om te werken.

Stap 3

Als u de menuvolgorde wilt wijzigen, gaat u naar het item "Service" en selecteert u vervolgens de opdracht "Instellingen". Er verschijnt een nieuw dialoogvenster op uw scherm, selecteer de werkbalk of het menu erin dat u wilt wijzigen of verplaatsen. Gebruik de pijltoetsen om de positie van de menuknoppen in de gewenste volgorde te wijzigen.

Stap 4

Als u de inhoudsitems van het snelle toegangsmenu op de taakbalk wilt wijzigen, moet u ervoor zorgen dat de overeenkomstige optie is aangevinkt in de instellingen en vervolgens de snelkoppelingen naar de toepassingen slepen die u daar wilt zien. Het verwijderen van onnodige gebeurt op de tegenovergestelde manier, of door met de rechtermuisknop te klikken en het gewenste item te selecteren.

Stap 5

Als u alle gewijzigde instellingen van de werkbalken wilt resetten, selecteert u in het menu "Extra" de opdracht "Instellingen", ga dan naar het tabblad "Opdrachten" in het geopende venster, selecteer de gewenste items en klik op de "Reset Alle" knop. Daarna zijn de waarden voor deze posities die welke oorspronkelijk op uw computer stonden na de installatie van het systeem.

Aanbevolen: