Hoe Een Beschadigde Rar . Te Openen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Beschadigde Rar . Te Openen
Hoe Een Beschadigde Rar . Te Openen

Video: Hoe Een Beschadigde Rar . Te Openen

Video: Hoe Een Beschadigde Rar . Te Openen
Video: How to fix Damage or Corrupted rar or zip Parts by smartpatel 2024, Mei
Anonim

Mensen die met archieven werkten, hadden zeker te maken met het probleem van hun schade. Bij het openen van het archief ontvangt de gebruiker een melding dat het is beschadigd en niet kan worden geopend. Als er een kopie is van het archief zelf of de bestanden die het zelf bevat, is dit natuurlijk geen probleem. Alles is veel serieuzer als het archief maar in één exemplaar is en de nodige informatie bevat.

Hoe een beschadigde rar. te openen
Hoe een beschadigde rar. te openen

Noodzakelijk

  • - Computer met Windows-besturingssysteem;
  • - WinRAR-programma.

instructies:

Stap 1

Allereerst moet u een van de nieuwste versies van WinRAR op uw computer installeren, omdat deze functioneler zijn en de kans op een succesvolle operatie ook groter is. U kunt meer te weten komen over de versies van het programma, de wijzigingen en updates op de officiële WinRAR-website.

Stap 2

Begin met het uitpakken van het beschadigde archiefbestand. Wanneer een venster verschijnt met informatie over een uitpakfout, noteer dan de naam van het beschadigde archief of archiefvolume of bestand. Breek vervolgens de unzip-bewerking af.

Stap 3

Open dan het archief. Er verschijnt informatie over de openingsfout. Verder in het venster, waar de lijst met volumes, archieven en bestanden staat, vindt u het bestand, het volume of het archief waarop de foutinformatie werd weergegeven. Selecteer deze met de linkermuisknop. Selecteer vervolgens in het WinRAR-programmamenu de optie "Bewerking" en vervolgens - "Archiefherstel". Er verschijnt een venster. Hoewel u het type archief erin kunt selecteren, hoeft u dit niet te doen. Het programma zal dit automatisch detecteren. U hoeft alleen de map te selecteren om de informatie op te slaan.

Stap 4

Klik hiervoor op "Bladeren" en geef de gewenste map op. Klik vervolgens op OK. Er verschijnt een venster waarin het herstelproces van het archief wordt weergegeven, waarvan de tijd afhangt van de inhoud van het archief zelf en van de kracht van uw computer. Als het programma erin slaagt het archief te herstellen, staat er onder aan het venster "Voltooien" nadat het proces is voltooid.

Stap 5

Ga naar de map die je hebt geselecteerd. Open het archief. Het opent nu normaal. U kunt bestanden zowel in het archief zelf openen als hun inhoud uitpakken. De oorspronkelijke naam van het herstelde archief is gewijzigd. Je kunt het zo nodig terug hernoemen. Het beschadigde archief kan van de harde schijf van de computer worden verwijderd.

Aanbevolen: