Hoe Een Beschadigde Rar . Te Extraheren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Beschadigde Rar . Te Extraheren
Hoe Een Beschadigde Rar . Te Extraheren

Video: Hoe Een Beschadigde Rar . Te Extraheren

Video: Hoe Een Beschadigde Rar . Te Extraheren
Video: How to fix Win-RAR corrupt files | Unknown format or damaged | All About Tech 2024, Mei
Anonim

Veel gebruikers hebben het probleem van bestandscorruptie ondervonden, vooral degenen die vaak met archieven werken. Wanneer een poging wordt gedaan om het bestand te openen, ontvangt de gebruiker een corruptiebericht. Het probleem zal onmiddellijk verdwijnen als er een kopie van het archief is, anders kunt u een speciaal archiveringsprogramma gebruiken.

Hoe een beschadigde rar. te extraheren
Hoe een beschadigde rar. te extraheren

Noodzakelijk

WinRAR-programma

instructies:

Stap 1

Installeer het WinRAR-programma op uw computer, dat voldoende functionaliteit heeft om het beschadigde archief te herstellen. Tijdens de compressie wordt aanvullende informatie aan elk bestand toegevoegd, zodat het object in geval van beschadiging kan worden hersteld. Dit betekent natuurlijk niet dat het bestand altijd kan worden hersteld, maar in veel gevallen is de kans hierop groot.

Stap 2

Nadat u het programma hebt geïnstalleerd, moet u proberen het beschadigde bestand opnieuw te openen. Het is noodzakelijk om de naam op te schrijven of te onthouden wanneer een fout wordt weergegeven om de bewerking af te breken. Open vervolgens het archief en zoek in de lijst het bestand op waarover informatie met een fout was. Selecteer deze door met de linkermuisknop te klikken.

Stap 3

Selecteer nu met behulp van het WinRAR-programmamenu de optie "Operation-Restore archive". Er verschijnt een venster dat u beter kunt overslaan, omdat de toepassing automatisch het type archief daarin detecteert. De gebruiker hoeft alleen een pad te kiezen om de informatie op te slaan.

Stap 4

Selecteer hiervoor de optie "Bladeren", geef vervolgens de gewenste map op en bevestig de actie. Er wordt een venster weergegeven met het proces voor het herstellen van een beschadigd archief, waarvan de tijd zal variëren afhankelijk van de grootte en de verwerkingskracht van de computer. Als het proces succesvol is, wordt onderaan het venster het opschrift "Finish" weergegeven

Stap 5

Om het resultaat te zien, moet u op de map klikken waar de opslag is gemaakt. Bestanden kunnen rechtstreeks vanuit het archief worden geopend of door ze uit te pakken. De oorspronkelijke naam van het herstelde archief wordt gewijzigd. Maar je kunt het altijd weer hernoemen.

Aanbevolen: