Hoe Installeer Ik Een Proefsleutel Van Kaspersky

Inhoudsopgave:

Hoe Installeer Ik Een Proefsleutel Van Kaspersky
Hoe Installeer Ik Een Proefsleutel Van Kaspersky

Video: Hoe Installeer Ik Een Proefsleutel Van Kaspersky

Video: Hoe Installeer Ik Een Proefsleutel Van Kaspersky
Video: How to Install / Renewal Kaspersky Internet Security 2020. #Kaspersky2020 2024, Mei
Anonim

De behoefte aan antivirussoftware is onmiskenbaar. Het is echter niet altijd mogelijk om het gewenste softwareproduct eenduidig te bepalen. In dit geval zal het helpen om een proefsleutel te installeren, zodat u de mogelijkheden van het programma kunt evalueren zonder financiële kosten te hoeven maken.

Hoe installeer ik een proefsleutel van Kaspersky
Hoe installeer ik een proefsleutel van Kaspersky

instructies:

Stap 1

Er zijn twee opties om een Kaspersky-proefsleutel te installeren. De eerste optie is om de applicatie te activeren tijdens de installatie, de tweede - om de proefversie te activeren nadat de installatie is voltooid.

Stap 2

Als u de proefsleutel wilt activeren tijdens de installatie van de toepassing, volgt u deze stappen. Controleer of de systeemdatum van de computer correct is. Klik hiervoor op de klok rechtsonder in het scherm in het systeemvak. Als het niet overeenkomt, voert u de juiste waarde in.

Stap 3

Voer het installatieprogramma van het programma uit, lees de licentieovereenkomst en selecteer een locatie op uw harde schijf voor installatie. Selecteer in het activeringsvenster "Proefversie activeren". Klik op de knop "Volgende". Daarna maakt de activeringswizard verbinding met de Kaspersky Lab-server. Wacht terwijl het programma het licentiesleutelbestand downloadt. Na het downloaden ziet u informatie over de ontvangen sleutel op het scherm: de vervaldatum en het licentietype (proefversie). Om het installatieproces van de sleutel te voltooien, klikt u op de knop "Voltooien".

Stap 4

Als u de proefsleutel wilt activeren nadat de app-installatie is voltooid, volgt u deze stappen. Controleer of de systeemdatum van de computer correct is. Als het niet overeenkomt, geeft u de vereiste waarde op.

Stap 5

Open daarna het hoofdvenster van de toepassing. Om dit te doen, klikt u op het bijbehorende pictogram in de rechterbenedenhoek van het scherm - het systeemvak. Of selecteer "Start" -> "Alle programma's", zoek vervolgens de map met uw versie van Kaspersky en selecteer het opstartbestand.

Stap 6

Klik rechtsonder in het hoofdvenster van het programma op de link "Voer de activeringscode in". Klik in het venster "Licentiebeheer" dat verschijnt op de link "Het programma activeren". Klik vervolgens op de knop "Volgende". Het proces van het downloaden van het licentiesleutelbestand door de activeringswizard begint. Na het downloaden ziet u informatie over de ontvangen sleutel: vervaldatum en licentietype (proefversie). Om het proces van het installeren van een proefsleutel te voltooien, klikt u op de knop "Voltooien".

Aanbevolen: