Hoe Een Proefsleutel Te Krijgen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Proefsleutel Te Krijgen
Hoe Een Proefsleutel Te Krijgen

Video: Hoe Een Proefsleutel Te Krijgen

Video: Hoe Een Proefsleutel Te Krijgen
Video: IK BEN MIJN AUTO SLEUTELS KWIJTGERAAKT..... 😔 #2276 2024, Mei
Anonim

Er zijn tegenwoordig veel antivirusprogramma's. Iedereen is vrij om degene te kiezen die het meest acceptabel is, zodat de computer zoveel mogelijk wordt beschermd tegen kwaadaardige aanvallen en spam. Maar hoe bepaal je welk programma beter is? Hoe vindt u het antivirusprogramma dat aan al uw eisen voldoet? Het is tenslotte voor niemand een geheim dat antivirusprogramma's niet goedkoop zijn, dus het veranderen van antivirussoftware is een kostbaar genoegen.

Hoe een proefsleutel te krijgen
Hoe een proefsleutel te krijgen

Noodzakelijk

het internet

instructies:

Stap 1

De uitweg, die u extra kosten bespaart, is vrij eenvoudig. Vrijwel alle fabrikanten van antivirussoftware bieden gebruikers een maand lang gratis gebruik van antivirussoftware. Hoe kan ik profiteren van deze aanbieding en een activeringssleutel voor een proefversie krijgen?

Stap 2

Selecteer eerst het antivirusprogramma dat u wilt uitproberen. Ga naar de officiële website van de aanbieder van het geselecteerde programma. Selecteer op de pagina het tabblad met de producten die door de fabrikant worden aangeboden. Hiermee gaat u naar de online winkel. Klik op antivirussoftware. Wanneer de beschrijving van de mogelijkheden van het antivirusprogramma wordt geopend, moet u de pagina zorgvuldig bestuderen. U wordt gevraagd om het programma te kopen of een gratis proefperiode van een maand te installeren.

Stap 3

Klik op "Download" alleen het proefprogramma. Het downloaden van het antivirusprogramma naar uw computer start automatisch. Nadat het installatiebestand is gedownload, dubbelklikt u erop met de rechtermuisknop om het op de lokale schijf van uw pc te installeren. Wanneer de installatie is voltooid, zal het systeem u op de hoogte stellen met een bijbehorend bericht. In de regel wordt een activeringssleutel automatisch geïnstalleerd op een proefversie van een antivirusprogramma.

Stap 4

Als het werk van de verdediger niet bij je past, ga dan naar de website van een andere provider en download zijn programma. Denk eraan, voordat u een nieuw antivirusprogramma installeert, moet u het oude verwijderen. Anders kan de computer defect raken. Het is ook vermeldenswaard dat u na het verwijderen van de antivirussoftware ervoor moet zorgen dat u opnieuw opstart, omdat tijdelijke bestanden voorkomen dat u nieuwe antivirussoftware installeert.

Aanbevolen: