Hoe Stuurprogramma's Te Downloaden

Inhoudsopgave:

Hoe Stuurprogramma's Te Downloaden
Hoe Stuurprogramma's Te Downloaden

Video: Hoe Stuurprogramma's Te Downloaden

Video: Hoe Stuurprogramma's Te Downloaden
Video: Hoe Toshiba Graphics Video Display Drivers te downloaden en bijwerken 2024, Mei
Anonim

Drivers zijn speciale programma's die de werking van alle computerapparaten verzekeren. In het Windows-besturingssysteem is het mogelijk om ze automatisch op internet te zoeken en naar een computer te downloaden. We zullen analyseren hoe u dit kunt doen aan de hand van het voorbeeld van Windows Vista, in andere besturingssystemen is dit proces vergelijkbaar.

Hoe stuurprogramma's te downloaden
Hoe stuurprogramma's te downloaden

instructies:

Stap 1

Klik op de knop "Start" in de linkerbenedenhoek van het scherm. Klik met de rechtermuisknop op Computer. Selecteer in het menu dat wordt geopend de regel "Eigenschappen".

Stap 2

Het venster "Systeem" verschijnt op het scherm. Selecteer links in de taakbalk "Apparaatbeheer". Het besturingssysteem zal u vragen om het openen te bevestigen, klik op "OK". Als er een beheerderswachtwoord op uw computer is ingesteld, voert u dit in.

Stap 3

Er wordt een console voor u geopend met een lijst van alle apparatuur die op de computer is geïnstalleerd. Selecteer het apparaat waarvoor u het stuurprogramma wilt downloaden en klik er met de rechtermuisknop op. Klik op Stuurprogramma's bijwerken.

Stap 4

Klik in het menu dat wordt geopend op de regel "Automatisch zoeken naar bijgewerkte stuurprogramma's". De computer zoekt op de computer en op internet. Wacht tot het systeem reageert. Als er geschikte stuurprogramma's worden gevonden, zal Windows deze downloaden en installeren.

Aanbevolen: