Hoe Stuurprogramma's Voor Bluetooth Te Downloaden

Inhoudsopgave:

Hoe Stuurprogramma's Voor Bluetooth Te Downloaden
Hoe Stuurprogramma's Voor Bluetooth Te Downloaden

Video: Hoe Stuurprogramma's Voor Bluetooth Te Downloaden

Video: Hoe Stuurprogramma's Voor Bluetooth Te Downloaden
Video: How to Download u0026 Install All Intel Bluetooth Driver for Windows 10/8/7 2024, Mei
Anonim

Bluetooth-adapters worden gebruikt om informatie over een geschikt draadloos kanaal te verzenden. Om de juiste werking van deze apparaten te garanderen, moeten speciale software of stuurprogramma's worden gebruikt.

Hoe stuurprogramma's voor bluetooth te downloaden
Hoe stuurprogramma's voor bluetooth te downloaden

Noodzakelijk

  • - Sam-stuurprogramma's;
  • - toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

Als u werkt met een externe Bluetooth-adapter die via een USB-poort op een computer is aangesloten, installeert u de stuurprogramma's vanaf de meegeleverde schijf. Plaats de opgegeven dvd in het station van uw computer en wacht tot het autorun-menu verschijnt.

Stap 2

Open het installatiebestand en volg het stapsgewijze menu om door te gaan met het installeren van de voorgestelde software. Start uw computer opnieuw op nadat u de bovenstaande procedure hebt voltooid.

Stap 3

Als u geen schijf met het programma hebt, zoekt u ernaar op internet. Bezoek de website van de fabrikant van de Bluetooth-adapter. Zoek het menu Downloads of Drivers. Selecteer het model van het apparaat dat u gebruikt.

Stap 4

Download het programma aangeboden door de bron. Installeer de applicatie. Start je computer opnieuw op. Controleer de functionaliteit van de Bluetooth-adapter. Start hiervoor het programma en synchroniseer met uw mobiele apparaat.

Stap 5

Het vinden van de juiste software kan soms moeilijk zijn. Als u een dergelijk probleem tegenkomt, gebruik dan de universele driverbasis. Ga naar www.samlab.ws/soft/samdrivers. Volg de downloadlink en wacht tot de bestanden naar uw harde schijf zijn gekopieerd.

Stap 6

Pak het gedownloade archief uit en voer het bestand DPS-drv.exe uit. Nadat het scannen naar specifieke apparaten is voltooid, markeert u de menu-items die zijn gekoppeld aan de Bluetooth-adapter. Klik op de knop Bijwerken.

Stap 7

Bevestig de installatie van niet-ondertekende stuurprogrammakits meerdere keren door op Ja of Doorgaan te klikken. Open na het beëindigen van het programma het menu "Apparaatbeheer". Zorg ervoor dat er geen uitroepteken naast de naam van de Bluetooth-adapter staat.

Stap 8

Start je computer opnieuw op. Probeer de geïnstalleerde software uit te voeren en zorg ervoor dat de Bluetooth-module goed werkt.

Aanbevolen: