HP-stuurprogramma's Downloaden Voor Windows 7

Inhoudsopgave:

HP-stuurprogramma's Downloaden Voor Windows 7
HP-stuurprogramma's Downloaden Voor Windows 7

Video: HP-stuurprogramma's Downloaden Voor Windows 7

Video: HP-stuurprogramma's Downloaden Voor Windows 7
Video: How to Download HP Drivers Official website | hp Drivers WiFi/Bluetooth/Bios/Graphic/drivers ✔️ 2024, Mei
Anonim

Bij het instellen van een mobiele computer is het belangrijk om de juiste stuurprogramma's te selecteren die nodig zijn voor een stabiele werking van pc-elementen. Veel bestanden worden met het besturingssysteem geïnstalleerd, maar vaker moet je handmatig zoeken naar de juiste stuurprogramma's.

HP-stuurprogramma's downloaden voor Windows 7
HP-stuurprogramma's downloaden voor Windows 7

Het is nodig

Toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Het grootste probleem met de originele systeemstuurprogramma's in hun relatief oude versie. Bovendien moeten voor bepaalde apparaten zeer specifieke programma's worden geïnstalleerd. Bij het instellen van een HP mobiele computer is de eerste stap het bezoeken van de HP-website.

Stap 2

Ga naar de categorie "Support & Drivers". Klik op het pictogram "Drivers en software". Voer in de zoekbalk die verschijnt de exacte naam van het laptopmodel in. Controleer de naam beter van tevoren, want het is erg belangrijk om stuurprogramma's te gebruiken die speciaal zijn ontworpen voor uw mobiele pc.

Stap 3

Druk op Enter en selecteer de naam van de laptop die u configureert uit de beschikbare opties. Selecteer in het volgende venster van het stapsgewijze menu het besturingssysteem waarop de mobiele computer draait. Controleer vooraf de bitness van het besturingssysteem.

Stap 4

Klik volgende . Hieronder worden sets met stuurprogramma's en software weergegeven die overeenkomen met de opgegeven zoekvoorwaarden. Vouw de categorie apparaten uit waarvoor u stuurprogramma's wilt bijwerken.

Stap 5

Selecteer een programma en klik op de link met de naam ervan. Wacht tot de nieuwe webpagina wordt geopend. Bekijk de beschrijving van het geselecteerde programma. Als deze software bij u past, klikt u op de knop Downloaden.

Stap 6

Download de rest van de applicaties en bestanden op dezelfde manier. Open nu de map met de gedownloade bestanden. Installeer de software en stuurprogramma's één voor één, die worden weergegeven in de vorm van installatiebestanden.

Stap 7

Start je computer opnieuw op. Open het menu Apparaatbeheer. Selecteer met de rechtermuisknop de hardware waarvoor de drivers moeten worden geïnstalleerd. Klik op het item "Update" en selecteer de handmatige modus. Selecteer de map waarin u de bestanden hebt opgeslagen die van de site zijn gedownload.

Stap 8

Volg het opgegeven algoritme om de stuurprogramma's van andere apparaten handmatig bij te werken. Start uw computer opnieuw op en zorg ervoor dat de gewenste hardware stabiel is.

Aanbevolen: