Hoe Terug Te Keren Naar Whist

Inhoudsopgave:

Hoe Terug Te Keren Naar Whist
Hoe Terug Te Keren Naar Whist

Video: Hoe Terug Te Keren Naar Whist

Video: Hoe Terug Te Keren Naar Whist
Video: # 104 Goose bagel of singles... Ganzenjacht. Drone-quadcopter en shotcam. 2024, April
Anonim

De noodzaak om het besturingssysteem Windows versie Vista te herstellen wordt meestal veroorzaakt door het installeren van een tweede OS-versie van XP. Dit komt omdat de XP-bootloader de Vista-bootloader wist. Het herstel van de bootloader kan standaard via het systeem zelf worden uitgevoerd.

Hoe terug te keren naar whist
Hoe terug te keren naar whist

instructies:

Stap 1

Plaats de installatieschijf van Windows Vista in het station en start het systeem op. Voer de opdracht Windows Setup in het dialoogvenster Windows Boot Manager in en bevestig de geselecteerde actie door op de functietoets Enter te drukken. Wacht tot de installatiebestanden zijn gedownload naar het RAM-geheugen van de computer en het dialoogvenster met regionale instellingen verschijnt. Geef de gewenste aan en bevestig uw keuze door op de knop "Volgende" te klikken.

Stap 2

Gebruik de opdracht Systeemherstel in het volgende dialoogvenster en geef de Vista-versie op als het besturingssysteem in het nieuwe dialoogvenster. Bevestig het opslaan van de aangebrachte wijzigingen door op de knop "Volgende" te klikken en selecteer de optie "Opdrachtregel" in het laatste dialoogvenster.

Stap 3

Typ drive_name: / boot / bootsect / nt60 All in het tekstvak van de Windows-opdrachtinterpreter en bevestig de actie door op de functietoets Enter te drukken. Hiermee wordt de Vista-bootloader hersteld. Voer de opdracht exit in het opdrachtregelhulpprogramma in en druk nogmaals op de Enter-toets om het programma af te sluiten.

Stap 4

Gebruik de opdracht Opnieuw opstarten in het dialoogvenster Opties voor systeemherstel om de wijzigingen toe te passen en het juiste besturingssysteem te laden.

Stap 5

Een andere methode om de opstartlader van Windows Vista te repareren, is door het hulpprogramma bcdedit.exe te gebruiken. Om dit te doen, downloadt u het hulpprogramma naar uw computer en slaat u het op in een aparte map op het niet-systeemvolume. Open de opdrachtinterpreter opnieuw en typ stationsnaam: gevolgd door cdbootfix in het tekstvak van de opdrachtprompt. Voer het commando stationsnaam: / bootfix / bootsect.exe / NT60 All in en bevestig de geselecteerde actie door op de Enter-functietoets te drukken.

Stap 6

Als u de installatieschijf niet kunt gebruiken, wordt aanbevolen om het gespecialiseerde hulpprogramma FixbootFull te gebruiken, ontworpen om het opstartrecord en Windows Vista-codes te herstellen en de dual-bootparameters van besturingssystemen te wijzigen.

Aanbevolen: