Hoe Terug Te Keren Naar Standaardlettertypen

Inhoudsopgave:

Hoe Terug Te Keren Naar Standaardlettertypen
Hoe Terug Te Keren Naar Standaardlettertypen

Video: Hoe Terug Te Keren Naar Standaardlettertypen

Video: Hoe Terug Te Keren Naar Standaardlettertypen
Video: Office Word Lettertypen 2024, April
Anonim

Bij het werken met teksteditors in het besturingssysteem kunnen storingen optreden. In deze gevallen worden Cyrillische lettertypen niet meer correct weergegeven. De oorzaak van een dergelijke storing kan een computerinfectie met een virus zijn, een onjuiste behandeling van de computer, enz. Er zijn verschillende manieren om van deze fout in het besturingssysteem af te komen.

Hoe terug te keren naar standaardlettertypen
Hoe terug te keren naar standaardlettertypen

Het is nodig

Herstel van standaardlettertypen van het besturingssysteem Windows XP

instructies:

Stap 1

Een bepaalde categorie gebruikers die nog steeds slecht thuis zijn in het apparaat van het Windows XP-besturingssysteem, denkt bij een probleem alleen aan een totale herinstallatie van het systeem. Dit is natuurlijk een uitweg, maar een nieuwe installatie zal zo'n gebruiker aanzienlijk meer tijd kosten dan wanneer hij de volgende tips zou toepassen.

Stap 2

Hoe kunt u zien of u dit specifieke probleem ondervindt? In een teksteditor, bijvoorbeeld MS Word, eindigt elke poging om tekst in het Cyrillisch af te drukken in een mislukking (in plaats van Russische karakters verschijnen er onbekende karakters). De gemakkelijkste en meest rationele manier is om de lettertypebestanden te kopiëren van je vriend of vriend die dit probleem niet heeft. Alle lettertypen bevinden zich in de map C: WindowsFonts. Maar deze methode is om vele redenen niet ideaal.

Stap 3

U kunt ook de methode gebruiken om systeembestanden te herstellen met behulp van het standaard SFC-hulpprogramma. Om het te starten, moet u op het menu "Start" klikken, het item "Uitvoeren" selecteren en in het geopende venster de opdracht "sfc.exe / scannow" invoeren zonder aanhalingstekens. Nadat u op de knop "OK" hebt geklikt, worden de systeembestanden gecontroleerd en als de integriteit van ten minste één van alle gescande bestanden wordt geschonden, wordt u gevraagd de beschadigde of ontbrekende bestanden te herstellen.

Stap 4

Houd er rekening mee dat sommige bestanden die nodig zijn voor herstel zich kunnen bevinden op de verwisselbare media waarop het besturingssysteem is geïnstalleerd. Als u het hulpprogramma wilt gebruiken voor het controleren van de integriteit van systeembestanden bij elke keer opstarten van het besturingssysteem, voert u de applet "Uitvoeren commando" uit met de scanboot-sleutel in plaats van scannow. Gebruik voor een eenmalige systeemcontrole tijdens het opstarten de opdracht scanonce in plaats van scanboot.

Aanbevolen: