Hoe De Uitvoering Te Versnellen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Uitvoering Te Versnellen?
Hoe De Uitvoering Te Versnellen?

Video: Hoe De Uitvoering Te Versnellen?

Video: Hoe De Uitvoering Te Versnellen?
Video: Templerfx No Deposit Bonus $30 Forex Broker (How To Acquire It Step - By - Step) 2024, Mei
Anonim

Het Windows-besturingssysteem is een complex, uit meerdere delen bestaand programma. Het gebeurt zo dat het downloaden van alle benodigde programma's erg lang duurt. Welke acties kunnen worden ondernomen om dit proces te versnellen?

Hoe de uitvoering te versnellen?
Hoe de uitvoering te versnellen?

instructies:

Stap 1

Defragmenteer eerst uw harde schijf. De systeemprestaties worden verslechterd door voortdurend verschillende bestanden te wijzigen. De bestanden zijn opgesplitst in afzonderlijke stukken en beslaan een aaneengesloten gebied. Klik op het menu "Start", ga naar het tabblad "Alle programma's". Zoek het item "Standaard" en vervolgens "Systeemwerkset" - er is een item "Schijfdefragmentatie". Defragmenteer uw systeem regelmatig.

Stap 2

Ten tweede, bepaal de programma's die gelijktijdig met Windows worden uitgevoerd, annuleer de lancering van onnodige componenten. Bekijk bronnen zoals "Startup". Selecteer "Start", dan "Uitvoeren", en voer vervolgens in het venster dat verschijnt msconfig in. U ziet een lijst met programma's die gelijktijdig met Windows worden uitgevoerd.

Stap 3

Ten derde, optimaliseer uw downloadprestaties. Controleer de geïnstalleerde antivirus - het programma scant mogelijk systeembestanden en beïnvloedt het opstarten van het systeem. Schakel constant scannen uit, stel de antivirus zo in dat deze periodiek wordt ingeschakeld. Dit zal andere operaties versnellen.

Stap 4

Het gebeurt zo dat wanneer de computer opstart, het systeem begint te testen op nieuwe schijven, de parameters worden bijgewerkt - schakel deze controle uit. Selecteer het menu "Start", zoek vervolgens het item "Instellingen" en de regel "Configuratiescherm". Klik op het pictogram "Systeem", zoek het item "Prestaties" en vervolgens de regel "Bestandssysteem". Selecteer "Floppy disks", verwijder het vinkje bij "Bepaal of er een diskettestation is aangesloten". Selecteer de optie Toepassen en vergeet niet om uw computer opnieuw op te starten.

Stap 5

Controleer uw netwerkinstellingen. Een van de meest voorkomende problemen is dat instellingen niet overeenkomen. In afwachting van een reactie van de server kan de computer niet doorgaan met downloaden. Schakel de binding van het protocol aan de netwerkkaart uit. Selecteer de regel "Configuratiescherm", zoek het pictogram "Netwerk", vervolgens de naam van de netwerkkaart en klik op "Verwijderen". Houd er rekening mee dat u uw netwerkbeheerder moet raadplegen voordat u wijzigingen aanbrengt in de netwerkinstellingen.

Aanbevolen: