Hoe Een Satellietontvanger In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Satellietontvanger In Te Stellen
Hoe Een Satellietontvanger In Te Stellen

Video: Hoe Een Satellietontvanger In Te Stellen

Video: Hoe Een Satellietontvanger In Te Stellen
Video: Schotel uitrichten met M7 MZ-101 (Canal Digitaal) 2024, Mei
Anonim

Een satellietontvanger (ontvanger) is in staat om een computer of tv aan te sluiten op digitale televisie, het maakt het mogelijk om televisieprogramma's te kijken en naar radiostations te luisteren in digitale kwaliteit.

Hoe een satellietontvanger in te stellen
Hoe een satellietontvanger in te stellen

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - ontvanger.

instructies:

Stap 1

Sluit de ontvanger met speciale connectoren aan op de antenne en de tv en zet hem aan. De zenders kunnen al in het geheugen van de ontvanger zijn opgeslagen, ze zijn terug te vinden in de lijst. Zijn die er niet, stel dan zelf de satellietontvanger in. Druk op de toets "Menu" of "Setup" op de afstandsbediening. Bij sommige modellen ontvangers kan het menu worden opgeroepen door op de toets "OK" te drukken.

Stap 2

Stel de menutaal in op Engels - dit maakt het gemakkelijker voor u om de kanalen op de satellietontvanger af te stemmen. Ga hiervoor naar het menu-item "Basic Settings" -> "Taal" en selecteer Engels. Ga dan naar het sub-item "Tijdinstellingen", voer de huidige tijd in met de knoppen op de afstandsbediening. Voer indien nodig de code in. Meestal is het nodig om een aantal menu-items in te voeren (dit kan 0000 of 1234 zijn). Stel de basisinstellingen voor de satellietontvanger als volgt in: positioner - uit, 0 / 12V - uit, toonflits - uit. Schrijf bij het aansluiten van satellietkoppen op de switch de ingangsnummers voor jezelf op en stel de poorten dienovereenkomstig in de instellingen in.

Stap 3

Ga naar het menu-item "Zoeken", selecteer het commando "Zender zoeken". Selecteer niet-gecodeerde kanalen om te scannen om uw satellietontvanger af te stemmen om gratis kanalen te bekijken. Deze optie wordt in het zenderzoekmenu aangegeven door de opdracht FTA only.

Stap 4

Scan de transponder op de satelliet om zenders toe te voegen. Bepaal welk kanaal je nodig hebt en op welke satelliet het uitzendt. Definieer vervolgens de instellingen uit de lijst met transponders voor satellietzenders op de website https://sputnik.vladec.com/instrucciya/parametry-i-chastoty-transpondera-… Als het gewenste kanaal niet in de lijst staat, zoek het dan op met behulp van de zoekmachine samen met het woord "Lingsat"

Stap 5

Ga naar de sectie "Transponderinstellingen", selecteer de gewenste of voeg een nieuwe toe. Druk vervolgens op de knop op de afstandsbediening om de transponder te scannen. Selecteer vervolgens de functie "Auto Scan", waarna de satellietontvanger automatisch alle werkende zenders vindt.

Aanbevolen: