Hoe Een Satellietontvanger Op Een Computer Aan Te Sluiten?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Satellietontvanger Op Een Computer Aan Te Sluiten?
Hoe Een Satellietontvanger Op Een Computer Aan Te Sluiten?

Video: Hoe Een Satellietontvanger Op Een Computer Aan Te Sluiten?

Video: Hoe Een Satellietontvanger Op Een Computer Aan Te Sluiten?
Video: Demo Kodi in een PC en in een Enigma2 satelliet ontvanger met OpenPli 22 12 2018 2024, Mei
Anonim

Met behulp van een apparaat zoals een satellietontvanger wordt het mogelijk om beelden over te zetten van een converter die op een satellietschotel is geïnstalleerd. Om een satellietontvanger op een computer aan te sluiten, moet u zich laten leiden door het volgende actieplan.

Hoe een satellietontvanger op een computer aan te sluiten?
Hoe een satellietontvanger op een computer aan te sluiten?

instructies:

Stap 1

U moet de ontvanger op dezelfde manier aansluiten alsof u een andere computer op uw thuiscomputernetwerk aansluit. Het is belangrijk om te weten dat directe aansluiting van de ontvanger op de computer niet de juiste verbindingsoptie is.

Stap 2

Om betrouwbaarheid en normale werking te garanderen, wordt de satellietontvanger met een router of switch met een twisted pair-kabel op de modem aangesloten.

Stap 3

Nadat u de ontvanger op uw computer heeft aangesloten, moet u bepaalde instellingen uitvoeren. Schakel in de TV-instellingen in het item "Netwerkinstellingen" de DHCP-lijn in om een "IP"-adres op het netwerk te verkrijgen. Noteer dit adres voor jezelf op een kladblok, je hebt het nodig voor verdere verbindingsinstellingen.

Stap 4

Het wordt aanbevolen om een programma zoals Total Commander te gebruiken om met de ontvanger te communiceren. Zoek de URL-string in dit programma en noteer uw IP-adres dat eerder erin is opgenomen. Geef je verbinding een naam zoals je wilt. Klik op "Verbinden" en voer uw gebruikersnaam in. Het wachtwoord is optioneel.

Stap 5

De belangrijkste instellingen voor uw ontvanger zijn in varkeys. De instellingen worden opgeslagen in het bestand softcam.key. De instellingen voor het delen van kaarten worden opgeslagen in het bestand newcamd.list. U kunt de instellingen van uw satellietontvanger wijzigen met Total Commander. Het bestand newcamd.list kan worden bewerkt met een teksteditor.

Stap 6

Dit bestand moet ook de gegevens invoeren die de provider u zal geven. Informatie die door de provider wordt verstrekt, moet vertrouwelijk worden behandeld. Nadat u het vereiste aantal poorten hebt ingesteld, moet u de ontvangeremulator opnieuw opstarten.

Aanbevolen: