Hoe Een Plaat Op Een Computer Aan Te Sluiten?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Plaat Op Een Computer Aan Te Sluiten?
Hoe Een Plaat Op Een Computer Aan Te Sluiten?

Video: Hoe Een Plaat Op Een Computer Aan Te Sluiten?

Video: Hoe Een Plaat Op Een Computer Aan Te Sluiten?
Video: How To Cool Down Your Computer 2024, Mei
Anonim

Er is een categorie mensen die televisie al lang heeft verlaten ten gunste van computers. Met moderne technologieën kunt u eenvoudig televisiezenders bekijken met behulp van de systeemeenheid en monitor.

Hoe een plaat op een computer aan te sluiten?
Hoe een plaat op een computer aan te sluiten?

Noodzakelijk

Afstandsbediening

instructies:

Stap 1

Om een schotelantenne op een computersysteem aan te sluiten, hebt u een tv-tuner nodig. Deze apparaten zijn onderverdeeld in twee typen, die verschillen in de manier waarop ze op een computer zijn aangesloten. Er zijn externe tv-tuners die op de USB-poort worden aangesloten en interne die op de PCI-sleuf van het moederbord worden aangesloten.

Stap 2

Koop de tuner die je leuk vindt. Sluit deze aan op de systeemeenheid. Installeer de software voor deze hardware. Het wordt meestal geleverd met een tuner. Sluit een gewone binnenantenne aan op de tv-tuner en controleer of deze goed werkt.

Stap 3

Installeer een schotelantenne. Sluit hem aan op de ontvanger. Dit apparaat is ontworpen om het signaal dat door de antenne wordt ontvangen te transcoderen naar een formaat dat bekend is bij de tv.

Stap 4

Sluit de tv-tuner aan op de ontvanger. Gebruik hiervoor een gewone antennekabel. Voer het programma uit dat u hebt geïnstalleerd om de tv-tuner te gebruiken. Activeer zender zoeken. Pas geavanceerde instellingen aan zoals helderheid, helderheid, signaaltype en kwaliteit.

Stap 5

Als je alles goed hebt gedaan, kun je al tv-zenders kijken vanaf je computer. Maar er is één kanttekening: er is geen garantie voor de aanwezigheid van geluid.

Stap 6

Als u een tv-tuner met een USB-connector hebt gekocht, moet u de parameters van uw geluidskaart configureren zodat deze het signaal dat door de tv-tuner wordt ontvangen, naar uw luidsprekers stuurt. Het nadeel van deze methode is dat het geluid van de computer of van de tuner naar de luidsprekers wordt gestuurd.

Stap 7

Heb je te maken met een interne tuner, dan kan de klankafstemming mechanisch gebeuren. De set met het apparaat moet een kabel hebben, met aan beide zijden een audio-aansluiting (3,5 mm zoals koptelefoon en luidsprekers). Sluit het ene uiteinde van deze kabel aan op de Out-poort van de tv-tuner en het andere op de In-poort van uw geluidskaart. Een voor de hand liggend pluspunt van deze aansluiting is dat je tegelijkertijd een audiosignaal van zowel een tv-tuner als een computer kunt uitvoeren.

Aanbevolen: