RAM Bekijken

Inhoudsopgave:

RAM Bekijken
RAM Bekijken

Video: RAM Bekijken

Video: RAM Bekijken
Video: Windows 10 RAM Geheugen Bekijken | Windows 10 Tips Nederlands 2024, April
Anonim

Niet elke gebruiker denkt na over wat voor soort binnenkant zijn "machine" is, maar bij het installeren van een krachtig spel of programma, wordt het noodzakelijk om uit te zoeken welke processor zich op uw computer bevindt en de grootte van het RAM-geheugen te zien.

RAM bekijken
RAM bekijken

instructies:

Stap 1

U kunt zien hoeveel RAM er op uw computer aanwezig is door het dialoogvenster Systeemeigenschappen te openen. Om dit venster te openen, klikt u met de rechtermuisknop in een lege ruimte op het bureaublad. In het menu dat wordt geopend, moet u op de regel "Eigenschappen" klikken. Het venster dat wordt geopend, is "Systeemeigenschappen".

Stap 2

Hier, in de rechter benedenhoek, ziet u niet alleen het type en het vermogen van uw processor, maar u kunt ook de grootte van het RAM-geheugen zien. Het RAM-geheugen krijgt het label "RAM", wat staat voor Random Access Memory. RAM, of "RAM" wordt gemeten in megabytes of gigabytes. Als uw RAM-waarde bijvoorbeeld wordt weergegeven als "1, 49 GB RAM", betekent dit dat u "anderhalve gigabyte RAM" of anderhalve gigabyte RAM hebt.

Aanbevolen: