Hoe De Netwerkkaart Te Updaten

Inhoudsopgave:

Hoe De Netwerkkaart Te Updaten
Hoe De Netwerkkaart Te Updaten

Video: Hoe De Netwerkkaart Te Updaten

Video: Hoe De Netwerkkaart Te Updaten
Video: internet verbinding problemen herstellen 2024, Mei
Anonim

Laten we eerst eens kijken wat een netwerkkaart is. Dit is een apparaat in uw computer dat dient om een draad over een lokaal netwerk aan te sluiten en u van internettoegang voorziet. Alle moderne computers zijn al uitgerust met netwerkkaarten, maar je kunt deze los installeren op een oude computer.

update de netwerkkaart
update de netwerkkaart

instructies:

Stap 1

Om onze netwerkkaart goed te laten werken, hebben we drivers nodig. De Windows-kit bevat de benodigde stuurprogramma's.

Afhankelijk van uw netwerkbehoeften kunt u deze stuurprogramma's bijwerken.

Stap 2

Vaak zijn updates vereist, maar is er geen internettoegang. Zoek in dat geval een andere manier om online te gaan (neem contact op met uw vrienden of, in extreme gevallen, in een internetcafé), download de nodige updates, zet ze op de media en installeer ze op uw computer. Om de juiste drivers te downloaden heeft u uw netwerkkaartnummer nodig.

Stap 3

Ga naar de website van uw pc-fabrikant. Daar kunt u vinden wat uw systeem nodig heeft. Of download de nieuwe versie van de stuurprogramma's en voer de installatie uit.

Stap 4

Nu zijn laptops de vaste personal computers gaan vervangen. Ze bevatten andere netwerkkaarten. Vaak zijn er problemen met het verbinden met internet, wanneer de foutmelding "Kabel niet aangesloten" wordt weergegeven. Als de service aangeeft dat dit problemen zijn met de netwerkkaart, is het niet nodig om de laptop terug te sturen voor reparatie. Koop gewoon een externe netwerkkaart. Het zal goedkoper en sneller zijn.

Aanbevolen: