Hoe Beschadigde Excel-bestanden Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Beschadigde Excel-bestanden Te Herstellen
Hoe Beschadigde Excel-bestanden Te Herstellen

Video: Hoe Beschadigde Excel-bestanden Te Herstellen

Video: Hoe Beschadigde Excel-bestanden Te Herstellen
Video: Hoe een beschadigd Excel-bestand te repareren 2024, April
Anonim

Als het besturingssysteem plotseling wordt afgesloten (bijvoorbeeld als de stroom uitvalt), kunnen zowel de hardwarecomponenten van de computer als het systeem zelf beschadigd raken. Natuurlijk gaan niet-opgeslagen bestanden, inclusief Office-documenten, een deel van het gedane werk verloren of worden ze helemaal niet geopend. Er zijn speciale hulpmiddelen voor het herstellen van Excel-documenten.

Hoe beschadigde Excel-bestanden te herstellen
Hoe beschadigde Excel-bestanden te herstellen

Noodzakelijk

  • - het internet;
  • - Eenvoudig Excel Recovery-programma.

instructies:

Stap 1

Download en installeer Easy Excel Recovery. Dit programma is betaalde software en zonder betaling heb je alleen toegang tot een demoversie van het programma. Het is echter vermeldenswaard dat deze software zeer effectief is en bijna alle Excel-bestanden herstelt. Je kunt het vinden op de website softodrom.ru.

Stap 2

Start het programma door te dubbelklikken op het startbestand. Selecteer een van de items in het hoofdvenster van het programma - "Vind Excel-bestanden" (in dit geval zullen alle bestanden van dit type worden gevonden en in een lijst worden gevormd) en "Bestand openen" (u specificeert een specifiek document). Nadat u uw keuze heeft gemaakt, klikt u op de knop "Doorsturen".

Stap 3

Als u ervoor kiest om naar alle bestanden te zoeken, zal het programma u vragen om de partitie van de harde schijf op te geven waar u wilt zoeken. Vervolgens verschijnt na een korte wachttijd een lijst met bestanden aan de linkerkant van het scherm en het geselecteerde bestand aan de rechterkant. U kunt alle lokale schijven tegelijk doorzoeken, maar het is de moeite waard om te overwegen dat er een zeer grote hoeveelheid van dergelijke gegevens kan zijn.

Stap 4

Selecteer de selectievakjes van de bestanden die u wilt herstellen en klik op het bijbehorende pictogram op het programmapaneel. U moet de locatie voor het opslaan van de herstelde bestanden specificeren en op "Volgende" klikken om de herstelprocedure te starten. Geef niet dezelfde plaats op waar de bestanden zich bevonden. Plaats uw draagbare apparaat en bewaar alle herstelde documenten daar.

Stap 5

Nadat het programma klaar is met werken, opent u de map voor het opslaan van herstelde bestanden in Verkenner en controleert u de resultaten van het werk. U kunt de herstelprocedure voor elk van de Excel-bestanden volgen. Over het algemeen kunnen we stellen dat het niet moeilijk is om beschadigde Excel-bestanden te herstellen, het belangrijkste is om speciale software beschikbaar te hebben.

Aanbevolen: