Een Gebruikersprofiel Verwijderen

Inhoudsopgave:

Een Gebruikersprofiel Verwijderen
Een Gebruikersprofiel Verwijderen

Video: Een Gebruikersprofiel Verwijderen

Video: Een Gebruikersprofiel Verwijderen
Video: Gebruikersprofiel | WordPress-instructievideo 2024, April
Anonim

Het verwijderen van een gebruikersprofiel is eenvoudig, maar u moet beslissen waar u het wilt verwijderen. Van sociale netwerken, dagboeken op internet of van een netwerkcomputerdatabase. Elke bron heeft zijn eigen pad om een gebruiker te verwijderen.

Een gebruikersprofiel verwijderen
Een gebruikersprofiel verwijderen

instructies:

Stap 1

Als u een gebruikersprofiel verwijdert van een netwerk of lokale computer, log dan in en ga naar de groep Administrators om toegang te krijgen tot de functie door machtiging te delegeren. Klik op het "systeem" icoon in het configuratiescherm. Klik op de knop "Opties" op het tabblad "Geavanceerd" in het gedeelte "Gebruikersprofielen".

Selecteer het gebruikersprofiel dat u wilt verwijderen in de groep "profielen" en klik op de knop "verwijderen".

Stap 2

Als u een profiel van sociale netwerken verwijdert, voert u uw bronpagina in.

Stap 3

Selecteer op uw pagina in de benedenhoek het item "regels". Lees in het geopende venster de voorwaarden van de overeenkomst en klik op de link "diensten weigeren". Er wordt een venster geopend.

Stap 4

Voer in het geopende venster op verzoek het huidige wachtwoord in en klik op "verwijderen". Daarna wordt uw profiel volledig verwijderd en is het niet mogelijk om het te herstellen.

Stap 5

Als je je profiel wilt verwijderen van de nu populaire blogs, dagboeken en live magazines, log dan in op de site. Log in op je profiel.

Stap 6

Ga naar het menu "instellingen", selecteer het tabblad "profielinstellingen". Selecteer in dit tabblad het tabblad "account verwijderen". Nadat u op deze knop hebt geklikt, verschijnt er een venster waarin u wordt gevraagd de actie te bevestigen. Klik op ja.

Daarna verschijnt er een melding in het venster dat uw account volledig is verwijderd.

Stap 7

Als u een gebruikersprofiel uit de database van de datingsite wilt verwijderen, logt u eerst in. Ga naar je pagina en verberg alle opties die voorheen openbaar waren.

Stap 8

Ga daarna naar het menu "profielbeheer", selecteer daar "account verwijderen" of "gebruikersprofiel verwijderen" en klik op OK. Uw account wordt verwijderd.

Aanbevolen: