Hoe U Uw Computer Gratis Van Virussen Kunt Opschonen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Computer Gratis Van Virussen Kunt Opschonen
Hoe U Uw Computer Gratis Van Virussen Kunt Opschonen

Video: Hoe U Uw Computer Gratis Van Virussen Kunt Opschonen

Video: Hoe U Uw Computer Gratis Van Virussen Kunt Opschonen
Video: Instructievideo: je computer opschonen met SlimCleaner 2024, April
Anonim

Momenteel worden er verschillende virusprogramma's gemaakt die in staat zijn om tastbare negatieve aanpassingen te maken aan de activiteit van een computer. Om zich hiertegen te beschermen, is er antivirussoftware.

Hoe u uw computer gratis van virussen kunt opschonen
Hoe u uw computer gratis van virussen kunt opschonen

Het is nodig

  • - betrouwbaar antivirusprogramma;
  • - nutsbedrijf AVZ;
  • - toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Controleer uw systeem op virussen met een betrouwbaar antivirusprogramma. Het moet op uw computer worden geïnstalleerd als u het niet hebt. Voer de "scan"-modus uit en wacht terwijl de antivirusscanner uw computer controleert. U kunt dergelijke programma's gratis downloaden van internet. Nadat het programma virusbestanden heeft gedetecteerd, selecteert u de opties "Desinfecteren" of "Geïnfecteerd bestand verwijderen".

Stap 2

Verwijder virussen met het AVZ-hulpprogramma. U kunt het ook gratis downloaden op internet. Voer het bestand avz.exe uit in de map waarin u het programma hebt uitgepakt. Selecteer in het programmavenster de opdrachten: "Bestand - Database-update - Start". Zodra de databases zijn bijgewerkt, klikt u op de knop "Sluiten".

Stap 3

Selecteer de selectievakjes voor harde schijven en flashstations (als u ze moet aanvinken) op het tabblad "Zoekgebied". Selecteer het item - "Behandeling uitvoeren". Selecteer in de eerste 4 regels "Verwijderen", in de voorlaatste "Desinfecteren", en in de laatste - "Verwijderen". Vink het vakje "Kopieer verdachte bestanden naar geïnfecteerd en in quarantaine" aan.

Stap 4

Klik op het tabblad Bestandstypen. Van de drie testopties: heel lang, gewoon lang en snel, kies er een, maar "zeer lang" heeft de voorkeur, omdat het betrouwbaarder is.

Stap 5

Klik op het tabblad Zoekopties. Verplaats de schuifregelaar Heuristische analyse omhoog en selecteer Geavanceerde analyse. Controleer hieronder de items "Blokkeer de werking van het RootKit User-Mode-programma", evenals het programma - RootKit Kerner-Mode.

Stap 6

Nog lager, vink de vakjes aan naast de items "Automatische correctie van fouten in SPI / LSP" en "Zoeken naar TCP / UDP-poorten", en vink bovendien het item "Zoeken naar toetsenbordinterceptors" aan.

Stap 7

Klik op de AVZGuard-knop (bevindt zich naast "Bestand", "Service", enz.), selecteer vervolgens - AVZPM en AVZGuard inschakelen, vink het item "Stuurprogramma installeren voor geavanceerde procesbewaking" aan. Druk op de knop "Start" en wacht tot het einde van de controle.

Stap 8

Nadat u de virussen met het AVZ-programma hebt verwijderd, klikt u op de knop AVZPM en selecteert u "Geavanceerde stuurprogramma's voor procesbewaking verwijderen en verwijderen". Volgende "Bestand" - "Afsluiten" en start uw computer opnieuw op.

Aanbevolen: