Hoe Aytyuns Op Een Computer Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Aytyuns Op Een Computer Te Installeren
Hoe Aytyuns Op Een Computer Te Installeren

Video: Hoe Aytyuns Op Een Computer Te Installeren

Video: Hoe Aytyuns Op Een Computer Te Installeren
Video: How to Install Windows 10 on your NEW PC! (And how to activate it) 2024, Maart
Anonim

ITunes is een unieke tool voor contentbeheer voor apparaten die op het iOS-platform draaien. Om het programma te installeren, moet je de distributiekit downloaden van de officiële Apple-website en alle instructies volgen nadat je de installatieprocedure hebt gestart.

Hoe aytyuns op een computer te installeren
Hoe aytyuns op een computer te installeren

Het installeren van iTunes kan in twee fasen worden verdeeld: het downloaden en uitpakken van de programmadistributiekit. Om het installatiebestand voor de toepassing te downloaden, hebt u een werkende internetverbinding en een computer met Windows of Mac OS nodig.

Itunes downloaden

Open de browser die u gebruikt om op internet te surfen via een snelkoppeling op uw bureaublad of via het menu Start. Voer het adres van de officiële Apple-website (apple.com) boven aan het browservenster in. Druk vervolgens op de Enter-knop.

Klik in het bovenste paneel van de bron op de iTunes-knop en wacht tot de volgende pagina voor het programma verschijnt. Klik in de rechterbovenhoek op iTunes downloaden. Indien u dit wenst, kunt u uw e-mailadres invullen, maar deze informatie is niet verplicht. Klik op de knop Nu downloaden en wacht tot de distributiekit begint met downloaden om het programma te installeren.

iTunes installeren

Klik met de linkermuisknop op de naam van het installatiebestand in uw browservenster. Indien nodig kunt u naar het gedeelte "Downloads" gaan en op het laatst gedownloade bestand klikken. Er verschijnt een installatievenster voor u. Lees de instructies op het scherm en klik op Volgende. U kunt ook een abonnement op Apple-services activeren, hoewel de selectie van dergelijke services optioneel is. Over het algemeen verschilt het installeren van iTunes niet van het installeren van een ander programma en zijn er slechts een paar stappen nodig om de bestanden volledig uit te pakken.

Als u niet wilt dat het programma elke keer start als u een muziekbestand op uw computer wilt afspelen, schakelt u het selectievakje uit om iTunes als uw primaire muziekafspeelhulpmiddel te gebruiken.

Het programma starten

Nadat de installatie van het programma is voltooid, start u uw computer opnieuw op. Bij de volgende start van het systeem wordt het programma automatisch gestart en is het klaar om bewerkingen uit te voeren om met uw mobiele apparaat te werken. Sluit uw Apple-gadget aan op uw computer en wacht tot het programmavenster verschijnt. Als de installatie correct is voltooid, ziet u iTunes en kunt u de inhoud van uw telefoon, speler of tablet beheren.

Problemen oplossen met het starten van iTunes

Als het opstarten van iTunes na installatie en opnieuw opstarten mislukt, dubbelklik dan met de linkermuisknop op de snelkoppeling die op het bureaublad is gemaakt. Als het programma niet opnieuw start, start u uw computer opnieuw op. In geval van problemen met het programma, kunt u het altijd opnieuw installeren met behulp van het hulpprogramma "Start" - "Configuratiescherm" - "Toevoegen of verwijderen" - "Programma's verwijderen". Download na het verwijderen het distributiepakket van het programma opnieuw van de Apple-website en voer het uit om het opnieuw te installeren.

Aanbevolen: