Minecraft: Hoe Maak Je Foto's

Inhoudsopgave:

Minecraft: Hoe Maak Je Foto's
Minecraft: Hoe Maak Je Foto's

Video: Minecraft: Hoe Maak Je Foto's

Video: Minecraft: How to Build a Large Modern House Tutorial (Easy) #32 +Interior In Desc 2022, December
Anonim

Vaak bouwen spelers in het Minecraft-spel prachtige gebouwen, structuren, tekeningen van blokken. Om een ​​afbeelding als souvenir te behouden, vragen ze zich af hoe ze foto's kunnen maken in Minecraft? Dit zijn de beruchte screenshots. We zullen deze kwestie vandaag in detail bespreken.

Foto's maken in Minecraft
Foto's maken in Minecraft

instructies:

Stap 1

In Minecraft wordt een screenshot gemaakt door op de F2-toets of Shift + F2 te drukken. Daarna verschijnt de schermafbeelding in de map Screenshots, in de gamemap. Vaak is dit waar iedereen struikelt, waar is deze map te vinden? Dit gaan we ook uitzoeken.

Stap 2

Als het besturingssysteem Windows XP is, ziet het pad naar de map met het spel en dus naar de schermafbeeldingen er als volgt uit. Klik op "Start" en vervolgens op "Uitvoeren", voer de regel% appdata% \. Minecraft \ in het venster dat verschijnt in.

Stap 3

Als u Windows 7, 8 of Vista gebruikt, klikt u op "Start" en typt u in de regel:% appdata% \. Minecraft \. Zoek vervolgens de bovenstaande map met schermafbeeldingen.

Stap 4

Niet iedereen zal tevreden zijn met deze methode, hoewel deze in het spel zelf wordt aangeboden. Tegenwoordig is er een heel handig programma om schermafbeeldingen op je computer te maken - Lightshot. Gebruik de zoekfunctie om het te vinden en te downloaden van de officiële site. Het is gratis en volledig functioneel.

Stap 5

Nadat u het hebt geïnstalleerd, kunt u schermafbeeldingen maken van elk deel van het scherm door op de knop Print Screen te drukken. Als het Minecraft-spel in de venstermodus staat, vouw het dan uit naar volledig scherm en maak een screenshot. Geef vervolgens het pad op waar de afbeelding en het formaat moeten worden opgeslagen.

Populair per onderwerp