Een Wachtwoorddocument Openen

Inhoudsopgave:

Een Wachtwoorddocument Openen
Een Wachtwoorddocument Openen

Video: Een Wachtwoorddocument Openen

Video: Bestanden beveiligen met een wachtwoord 2022, December
Anonim

Tegenwoordig bieden veel programma's de service om bestanden te "beschermen" door een wachtwoord in te stellen om ze te openen. De ingestelde wachtwoorden worden echter vaak vergeten en op het eerste gezicht wordt het onmogelijk om het bestand te openen.

Een wachtwoorddocument openen
Een wachtwoorddocument openen

instructies:

Stap 1

Om Microsoft Office-documenten te openen, hebt u Office Password Recovery nodig, dat u op elke softwareportal kunt vinden. Houd er rekening mee dat het programma wordt gedistribueerd in verschillende versies en configuraties: het programma stemt ermee in om niet meer dan 4 tekens gratis te decoderen.

Stap 2

Installeer het gedownloade programma. Voer het uit en klik in het venster dat verschijnt op Openen. De standaard "Explorer" wordt geopend, waarin u een met een wachtwoord beveiligd bestand moet vinden. Vergeet niet het vakje naast Het wachtwoord herstellen aan te vinken.

Stap 3

Stel de wachtwoordparameters in: het type tekens en hun aantal. Dit is natuurlijk niet nodig en u kunt in beide gevallen kiezen voor “onbekend”. Helaas itereert het programma alleen alle mogelijke combinaties van karakters, en daarom zal het beperken van het zoekveld de snelheid van zijn werk aanzienlijk verhogen. Ook zullen de werkbelasting en prestaties van de computer de snelheid van het werk beïnvloeden.

Stap 4

Als het bestand is opgeslagen in het "nieuwe".docx-formaat, kan het verwijderen van het wachtwoord eenvoudiger zijn. Vink in de instellingen van de verkenner het vakje "Toon extensies voor bekende bestandstypen" aan en hernoem uw document van #.docx naar #.zip. Zorg ervoor dat u een back-up maakt voor het geval er iets misgaat.

Stap 5

Open het resulterende archief met behulp van standaard Windows-tools en pak het bestand settings.xml eruit.

Stap 6

Klik met de rechtermuisknop op het bestand en selecteer "Openen met", en binnenin bevindt zich een standaard notitieblok.

Stap 7

Selecteer Zoeken in het Kladblok-menu en zoek de woordcombinatie documentBescherming. Verwijder de hele regel met de gegeven sleutel en sla de wijzigingen op.

Stap 8

Pak het bestand weer in het archief in en stem ermee in het origineel erin te vervangen.

Stap 9

Hernoem het bestand van zip-formaat terug naar docx. U wordt niet om een ​​wachtwoord gevraagd.

Populair per onderwerp