Hoe Kom Je Erachter Welke Videokaart

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Erachter Welke Videokaart
Hoe Kom Je Erachter Welke Videokaart

Video: Hoe Kom Je Erachter Welke Videokaart

Video: Hoe Kom Je Erachter Welke Videokaart
Video: Hoe weet je welke video kaart je hebt? 2024, Mei
Anonim

Veel gebruikers spelen graag computerspelletjes. Maar niet elke computer kan het spel lezen. Situaties ontstaan vaak wanneer het spel niet opent. Dit gebeurt omdat de systeemvereisten voor het spel de mogelijkheden van de computer overschrijden, inclusief de kracht van de videokaart. De kwaliteit van het spel hangt ervan af. Als het geen hoog vermogen heeft, is de gereproduceerde afbeelding van slechte kwaliteit of wordt het spel helemaal niet geopend.

Hoe kom je erachter welke videokaart
Hoe kom je erachter welke videokaart

Noodzakelijk

beheerdersrechten

instructies:

Stap 1

Als je de parameters van je videokaart kent, kun je nauwkeurig het spel kiezen dat veel plezier zal brengen. Hoe weet je welke videokaart op je computer zit? Dit is vrij eenvoudig te doen, aangezien alle systeemparameters in het bedieningspaneel worden gespecificeerd. Het belangrijkste is dat het besturingssysteem van de personal computer goed werkt, aangezien alle informatie door deze specifieke shell wordt gepresenteerd.

Stap 2

Dus om de parameters van uw videokaart te achterhalen, klikt u op de knop "Start". Selecteer het tabblad "Configuratiescherm". Er gaat een raam voor je open. Klik met de linkermuisknop op de optie "Systeem". In latere versies van het besturingssysteem moet u eerst naar het tabblad Systeem en onderhoud gaan en vervolgens naar de optie Systeem.

Stap 3

Klik in het dialoogvenster dat wordt geopend op "Bekijk de hoeveelheid RAM en processorsnelheid". In een nieuw venster ziet u alle technische kenmerken van uw computer en zijn prestaties. Ook de parameters van je videokaart worden hier aangegeven.

Stap 4

Dezelfde informatie kan op een kortere manier worden verkregen. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op het pictogram "Deze computer" op het bureaublad. Selecteer in de lijst die wordt geopend de optie "Eigenschappen". Klik erop en u ziet dezelfde informatie over de systeemparameters van uw computer, zoals hierboven aangegeven.

Stap 5

Zoals de praktijk laat zien, zijn er verschillende manieren om dezelfde bewerking in het besturingssysteem uit te voeren. Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad van uw computer en selecteer het tabblad Eigenschappen. Ga dan naar het tabblad "Geavanceerd". Klik op de knop "Geavanceerd". U ziet alle informatie over de videokaart die in de pc is geïnstalleerd.

Aanbevolen: