Hoe Het Wachtwoord In Firefox Te Bekijken

Inhoudsopgave:

Hoe Het Wachtwoord In Firefox Te Bekijken
Hoe Het Wachtwoord In Firefox Te Bekijken

Video: Hoe Het Wachtwoord In Firefox Te Bekijken

Video: Hoe Het Wachtwoord In Firefox Te Bekijken
Video: wachtwoorden opslaan in firefox 2024, Mei
Anonim

De Mozilla Firefox-browser biedt de mogelijkheid om instellingen voor internetpagina's op te slaan en wachtwoorden te onthouden. Als u wilt zien voor welke bronnen en welk wachtwoord is opgeslagen, raadpleegt u de hulpprogramma's van het programma.

Hoe het wachtwoord in Firefox te bekijken
Hoe het wachtwoord in Firefox te bekijken

instructies:

Stap 1

Om ervoor te zorgen dat de Mozilla-browser wachtwoorden onthoudt, moet u de juiste instellingen configureren. Start de browser op de gebruikelijke manier. Selecteer in de bovenste menubalk het item "Extra" en het subitem "Instellingen".

Stap 2

Er wordt een nieuw dialoogvenster geopend. Ga daarin naar het tabblad "Bescherming". Stel in de groep "Wachtwoorden" de token in in het veld "Wachtwoorden voor sites onthouden". Pas de instellingen toe met de OK-knop. Wanneer u nu uw gebruikersnaam en wachtwoord invoert op een bron in het browservenster, wordt u gevraagd om het wachtwoord op te slaan.

Stap 3

Om het wachtwoord te bekijken dat Firefox heeft onthouden, opent u het instellingenvenster opnieuw vanuit het menu Extra en opent u het tabblad Beveiliging. Klik op de knop "Opgeslagen wachtwoorden" in de groep "Wachtwoorden". Er wordt een extra venster geopend met een lijst van alle internetbronnen waarvoor de browser het wachtwoord heeft onthouden.

Stap 4

Aan de linkerkant van het venster staat het siteadres, aan de rechterkant - de login die wordt gebruikt voor autorisatie. Klik op de knop "Wachtwoorden weergeven" rechtsonder in het venster. Bevestig uw acties in het aanvraagvenster. De gegevens in het venster veranderen van uiterlijk. Rechts wordt nog een kolom "Wachtwoord" toegevoegd.

Stap 5

Nadat u de benodigde informatie heeft bekeken, klikt u op de knop "Wachtwoorden verbergen", het venster keert terug naar zijn vorige vorm. Om een wachtwoord voor een specifieke bron uit de lijst te verwijderen, selecteert u de overeenkomstige regel met de linkermuisknop en klikt u op de knop "Verwijderen". Wees voorzichtig, deze bewerking vereist geen bevestiging.

Stap 6

Als u de volledige lijst met bronnen wilt wissen waarvoor Firefox een wachtwoord heeft opgeslagen, klikt u op de knop Alles verwijderen. Als u de bron waarin u geïnteresseerd bent niet kunt vinden, gebruik dan het veld "Zoeken" bovenaan het venster. Het is niet nodig om het volledige adres daarin in te vullen. Een paar letters zijn voldoende om overeenkomsten te vinden.

Stap 7

Let op de knop "Uitsluitingen" in het instellingenvenster op het tabblad "Bescherming". Als u het websiteadres aan de uitzonderingen toevoegt, worden de wachtwoorden ervoor niet onthouden en verschijnt het verzoek om op te slaan ook niet.

Aanbevolen: