Hoe Verborgen Wachtwoord Te Bekijken

Inhoudsopgave:

Hoe Verborgen Wachtwoord Te Bekijken
Hoe Verborgen Wachtwoord Te Bekijken

Video: Hoe Verborgen Wachtwoord Te Bekijken

Video: Hoe Verborgen Wachtwoord Te Bekijken
Video: How to show Wi-Fi Password using your Phone | NETVN 2024, Mei
Anonim

Om wachtwoorddiefstal te voorkomen, bieden bijna alle programma's de mogelijkheid om een wachtwoord in te voeren met sterretjes op het scherm. Maar wat als u uw wachtwoord bent vergeten en alleen sterretjes zichtbaar zijn. Er zijn manieren om dergelijke wachtwoorden te herstellen.

Hoe verborgen wachtwoord te bekijken
Hoe verborgen wachtwoord te bekijken

Noodzakelijk

  • - een computer die is aangesloten op internet;
  • - browserprogramma.

instructies:

Stap 1

Download en installeer een programma om verborgen wachtwoorden te bekijken, volg bijvoorbeeld de link https://www.softsoft.ru/download/19806.exe, download IE Asterisk Password Uncover. Hiermee kunt u wachtwoorden herstellen die verborgen zijn in Internet Explorer. Nadat u het installatiebestand hebt gedownload, voert u het uit en installeert u het programma op uw computer. Voer het uit, selecteer het menu Uitvoeren en selecteer vervolgens de opdracht Herstel starten of klik op de groene knop op de werkbalk. Het resultaat van wachtwoordherstel wordt weergegeven in de vorm van een tabel met kolommen: "Programma", "Vensternaam", "Wachtwoord", "Link". U kunt dus wachtwoorden van de Internet Explorer-browser naar verschillende sites trekken

Stap 2

Start Mozilla Firefox als u opgeslagen wachtwoorden in dit programma wilt vinden. Ga naar het menu "Extra" en selecteer vervolgens het item "Instellingen". Ga naar het tabblad "Bescherming", klik in het blok "Wachtwoorden" op de knop "Wachtwoorden weergeven". Vervolgens ziet u een lijst met sites waarvoor Mozilla Firefox wachtwoorden heeft opgeslagen. Druk op de knop "Toon wachtwoorden" en wachtwoorden worden weergegeven in plaats van sterretjes, bevestig door op de knop "Ja" te drukken.

Stap 3

Download en installeer Asterisk Password Reveal op uw computer om wachtwoorden uit programma's te extraheren. Ga hiervoor naar de site https://www.softsoft.ru/security-privacy/password-managers/5658.htm en klik onderaan de pagina op de downloadlink. Wacht tot het programma is gedownload en installeer het op uw computer. Voer vervolgens het programma uit, evenals het programma waarvan u het wachtwoord van de sterretjes moet herstellen. Ga naar het programmavenster Asterisk Password Reveal, selecteer het vereiste proces in de lijst en klik op de knop "Weergeven". Het opgeslagen wachtwoord verschijnt in het programmavenster.

Aanbevolen: