Overschakelen Naar Geïntegreerde Grafische Afbeeldingen

Inhoudsopgave:

Overschakelen Naar Geïntegreerde Grafische Afbeeldingen
Overschakelen Naar Geïntegreerde Grafische Afbeeldingen

Video: Overschakelen Naar Geïntegreerde Grafische Afbeeldingen

Video: Overschakelen Naar Geïntegreerde Grafische Afbeeldingen
Video: Indesign Tutorial Afbeeldingen invoegen 2024, Mei
Anonim

Geïntegreerde videokaarten worden vaak gebruikt in mobiele computers. Het grote voordeel van deze boards is het relatief lage stroomverbruik. Door de ingebouwde videokaart te activeren, kunt u de gebruiksduur van uw laptop aanzienlijk verlengen zonder op te laden.

Overschakelen naar geïntegreerde grafische afbeeldingen
Overschakelen naar geïntegreerde grafische afbeeldingen

Noodzakelijk

Beheerprogramma voor videoadapters

instructies:

Stap 1

Er kunnen verschillende methoden worden gebruikt om de videoadapter te wijzigen. Probeer eerst de onnodige kaart uit te schakelen met behulp van de firmware van het laptop-moederbord. Zet de laptop aan en ga naar het BIOS-menu.

Stap 2

Open het menu Video-opties. Het is belangrijk om te begrijpen dat de naam compleet anders kan zijn. Het hangt allemaal af van de laptopfabrikant en de BIOS-versie. Zoek het veld PCI Video en stel het in op Uitschakelen. Hierdoor wordt de discrete videokaart uitgeschakeld.

Stap 3

De geïntegreerde videoadapter zou automatisch moeten worden ingeschakeld. Als dit niet het geval is, start u de laptop opnieuw op met behoud van de BIOS-menu-opties.

Stap 4

Als het scherm na het opnieuw opstarten niet op het scherm verschijnt, reset dan de systeemkaartinstellingen. U kunt hiervoor de mechanische methode gebruiken. Vergeet niet dat de laptop in de standaardmodus staat. Dit betekent dat u naar het BIOS-menu kunt gaan en Use Default kunt selecteren door op de gewenste toetsenreeks te drukken.

Stap 5

Deze optie is mogelijk niet beschikbaar op relatief oude laptops. Gebruik software die op Windows draait. Download stuurprogramma's voor de processor en videokaart van de officiële website van de ontwikkelaars van uw mobiele computer.

Stap 6

Installeer de software. Begin met het installeren van de stuurprogramma's voor de geïntegreerde videokaart. Start uw mobiele computer opnieuw op.

Stap 7

Voer de geïnstalleerde software uit. De meeste videokaarten hebben de volgende toepassingen: ATI Vision Control en Nvidia Control Panel.

Stap 8

Zoek het menu dat verantwoordelijk is voor het selecteren van de videoadapter. Het AMD-programma bevat een extra hulpprogramma genaamd Power Express. Kies een geïntegreerd bord. Het kan soms worden omschreven als "Laag GPU-stroomverbruik". Klik op de knop Toepassen.

Stap 9

Configureer automatisch schakelende adapters. Met deze functie kunt u de gewenste grafische controller activeren wanneer u de voedingskabel aansluit / loskoppelt.

Aanbevolen: