Hoe De Geïntegreerde Grafische Kaart Te Identificeren

Inhoudsopgave:

Hoe De Geïntegreerde Grafische Kaart Te Identificeren
Hoe De Geïntegreerde Grafische Kaart Te Identificeren

Video: Hoe De Geïntegreerde Grafische Kaart Te Identificeren

Video: Hoe De Geïntegreerde Grafische Kaart Te Identificeren
Video: Wat is een UBO en hoe identificeer je deze? 2024, Mei
Anonim

Om de gebruiksduur van mobiele computers te verlengen zonder ze op een AC-netwerk aan te sluiten, zijn in deze apparaten twee videokaarten geïnstalleerd. Om de juiste stuurprogramma's te installeren, moet u het model van beide videoadapters correct identificeren.

Hoe de geïntegreerde grafische kaart te identificeren
Hoe de geïntegreerde grafische kaart te identificeren

Noodzakelijk

  • - toegang tot internet;
  • - Everest.

instructies:

Stap 1

Installeer de Everest-software. Hiermee krijgt u de meest volledige informatie over de status en kenmerken van de apparaten die op uw laptop zijn geïnstalleerd. Voer het programma uit, wacht tot de systeem- en apparaatscan is voltooid en open het menu "Beeldschermadapters".

Stap 2

Zoek en onthoud het model van beide videokaarten. Als uw laptop op een Intel-processor draait, bezoek dan de Russische versie van de officiële website van dit bedrijf www.intel.ru

Stap 3

Ga naar het menu Ondersteuning en open het item Drivers en downloads. Selecteer nu in de kolom "Selecteer een productfamilie" het item "Grafische adapters". Ga naar het menu Select Product Series en selecteer de optie Intel Integrated Graphics Drivers.

Stap 4

Selecteer nu uw besturingssysteem en download de juiste driverkit (software) voor uw geïntegreerde videokaart. Let op: het wisselen van videokaart gebeurt automatisch en alleen als de geïntegreerde videoadapter de belasting niet aankan. Als uw laptop een AMD-processor heeft, gaat u naar www.ati.com

Stap 5

Ga naar het menu "Ondersteuning en stuurprogramma's". Selecteer nu in de componentcategorie Notebook Graphics. Geef nu in de kolom Productlijn de serie van uw videokaart aan, bijvoorbeeld C-Series APU. Geef in het volgende menu Productmodel het model van uw geïntegreerde videokaart op, bijvoorbeeld C-50 APU. Selecteer het besturingssysteem dat op de laptop is geïnstalleerd en klik op de knop Resultaat bekijken.

Stap 6

Zoek nu het Catalyst Control Center-programma en klik op de knop Downloaden. Wacht tot het programma klaar is met downloaden en installeer het. Dit hulpprogramma bevat een set stuurprogramma's voor uw geïntegreerde videokaart en een programma waarmee u handmatig tussen videoadapters kunt schakelen.

Aanbevolen: