Hoe Verwijderde Informatie Van Een USB-flashstation Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Verwijderde Informatie Van Een USB-flashstation Te Herstellen
Hoe Verwijderde Informatie Van Een USB-flashstation Te Herstellen
Anonim

Een USB-flashstation is een opslagmedium dat flashgeheugen gebruikt om gegevens op te slaan en dat via een USB-connector op een computer is aangesloten. Moderne modellen zijn zeer betrouwbaar, maar er is iets waar geen enkele eigenaar van een flashdrive tegen is verzekerd: tegen het per ongeluk verwijderen van informatie. Zelfs als het is geformatteerd.

Hoe verwijderde informatie van een USB-flashstation te herstellen
Hoe verwijderde informatie van een USB-flashstation te herstellen

Noodzakelijk

  • - Computeren;
  • - USB-stick;
  • - hulpprogramma TuneUp Utilities.

instructies:

Stap 1

Nadat de informatie van de flashdrive is verwijderd, is het belangrijk om er niets op te schrijven. Dit zal de kansen op succesvol gegevensherstel aanzienlijk vergroten. Maar zelfs als het je is gelukt om iets op te schrijven, is de kans op een succesvol resultaat vrij groot.

Stap 2

Om informatie te herstellen, moet u het hulpprogramma TuneUp Utilities downloaden. Het programma is betaald, maar u kunt een proefversie vinden. Download en installeer het hulpprogramma. U moet een van de nieuwste versies downloaden.

Stap 3

Plaats de USB-stick waarvan de informatie wordt hersteld in de computer. Voer het programma uit. Na de eerste lancering zal het uw computer gaan testen. Wacht een paar minuten totdat het testproces is voltooid. Daarna bevindt u zich in het hoofdmenu van het programma. Ga naar het tabblad "Problemen oplossen". Selecteer in het geopende venster "Verwijderde bestanden herstellen".

Stap 4

Vink nu in het volgende venster het vakje voor uw flashstation aan en als de partities op de harde schijf zijn aangevinkt, schakelt u ze uit. Dit lokaliseert het programma om uitsluitend op uw flashstation te werken. Ga dan verder. Als u op zoek bent naar een specifiek bestand, voert u in de regel "Bestandscriterium" de naam in, die u kunt benaderen. U kunt ook de bestandsextensie invoeren. Als u informatie als geheel moet herstellen, laat dan de regel "Zoekcriteria" leeg. Klik volgende.

Stap 5

Daarna begint het bestandsherstelproces. Aan het einde ervan verschijnt een venster met een lijst met bestanden die kunnen worden hersteld. Selecteer degene die je nodig hebt en klik vervolgens op "Herstellen" onder aan het venster. Selecteer vervolgens het item "Herstellen naar de opgegeven map". Geef een locatie op om te herstellen. Het kan direct een USB-stick zijn of een andere map op de harde schijf van de computer. Klik vervolgens op OK en de bestanden worden hersteld.

Aanbevolen: