Hoe U Informatie Van Een Harde Schijf Kunt Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe U Informatie Van Een Harde Schijf Kunt Herstellen
Hoe U Informatie Van Een Harde Schijf Kunt Herstellen

Video: Hoe U Informatie Van Een Harde Schijf Kunt Herstellen

Video: Hoe U Informatie Van Een Harde Schijf Kunt Herstellen
Video: Harde schijf gevallen of kapot – Hard disk Recovery - Hoe kun je een harde schijf herstellen? 2024, April
Anonim

Heel vaak zijn er situaties waarin een gebruiker informatie moet herstellen die verloren of verwijderd is van een harde schijf. In dergelijke gevallen is het gebruikelijk om bepaalde algoritmen te gebruiken om het percentage herstelde bestanden te verhogen.

Hoe u informatie van een harde schijf kunt herstellen
Hoe u informatie van een harde schijf kunt herstellen

Het is nodig

Eenvoudig herstelprogramma

instructies:

Stap 1

Onderneem geen onnodige acties - hoe eerder u het gegevensherstelproces start, hoe groter de kans dat het succesvol zal zijn. Download en installeer Easy Recovery. Als je de mogelijkheid hebt, volg dan de procedure voor het zoeken en downloaden van het programma vanaf een andere computer. Installeer de applicatie niet op de partitie van de harde schijf waarvan u bestanden gaat herstellen.

Stap 2

Start Easy Recovery en open Data Recovery. Selecteer nu een van de volgende opties voor het hulpprogramma: Format Recovery of Deleted Recovery. Met de eerste optie kunt u werken met een geformatteerde partitie en de tweede - met verwijderde bestanden. Klik in het volgende venster op de harde schijfpartitie waarop u naar gegevens wilt zoeken. Markeer beide secties als u niet zeker bent van de juistheid van uw keuze.

Stap 3

Vink het vakje naast Volledige scan aan. Dit verbetert de kwaliteit van de gegevens die worden hersteld. Selecteer het bestandsformaat waarnaar u wilt zoeken. Gebruik hiervoor kant-en-klare sjablonen of vul zelf het veld Bestandsfilter in. Klik op de knop Volgende en wacht terwijl het zoeken naar verwijderde bestanden is voltooid. Deze procedure kan meer dan een uur duren.

Stap 4

Selecteer in het menu dat verschijnt de gegevens die u wilt herstellen. Sluit de USB-drive van tevoren aan als uw harde schijf niet is gepartitioneerd. De herstelde gegevens kunnen niet worden opgeslagen op de partitie waarop ze zich bevonden. Klik op de knop Volgende en selecteer het apparaat waarnaar de geselecteerde bestanden worden gekopieerd. Geef de opslagmap op en klik op Volgende. Sluit het programma na het voltooien van de herstelprocedure. Controleer de integriteit van de ontvangen gegevens.

Aanbevolen: