Informatie Van Een Geheugenkaart Herstellen

Inhoudsopgave:

Informatie Van Een Geheugenkaart Herstellen
Informatie Van Een Geheugenkaart Herstellen

Video: Informatie Van Een Geheugenkaart Herstellen

Video: Informatie Van Een Geheugenkaart Herstellen
Video: Wat is een SD KAART FORMATTEREN? | EMMELY 2024, April
Anonim

Het gebruik van een verwisselbaar opslagmedium, zoals een geheugenkaart, is een gemakkelijke manier om grote hoeveelheden gegevens op een klein apparaat op te slaan. Helaas wordt het gemak van een geheugenkaart soms overschaduwd door onopzettelijke schade die alle opgeslagen gegevens kan vernietigen.

Informatie van een geheugenkaart herstellen
Informatie van een geheugenkaart herstellen

instructies:

Stap 1

Plaats de geheugenkaart in de juiste poort van uw computer. Koop een externe kaartlezer en sluit deze aan op de USB-poort van uw computer als er geen poort is voor dit type kaart.

Stap 2

Open het menu Start en vervolgens Deze computer om een lijst met apparaten weer te geven die op uw computer zijn aangesloten. Selecteer het station dat overeenkomt met de geheugenkaart. Klik met de rechtermuisknop op de schijf en selecteer Formatteren in het contextmenu.

Stap 3

Zorg ervoor dat de parameter Bestandssysteem is ingesteld op NTFS in het venster dat verschijnt. Laat de overige opties ongewijzigd. Klik op de knop "Start" en wacht tot het formatteren is voltooid.

Stap 4

Download en installeer het programma Recover My Files. Start het programma en klik op de koppeling Opties handmatig instellen onder aan het scherm. Klik op het tabblad Zoeken en vink het selectievakje Zoeken naar verwijderde bestanden aan.

Stap 5

Klik op OK en selecteer vervolgens de optie Volledig formaat herstellen. Klik op de knop Volgende. Zoek het geheugenkaartstation in het midden van het scherm en klik erop. Klik nogmaals op Volgende.

Stap 6

Blader door de lijst met bestandsindelingen en selecteer de indeling die overeenkomt met de verloren bestanden op de geheugenkaart. Selecteer Grafisch als er afbeeldingsbestanden op de kaart stonden, of Audio voor muzieknummers. Selecteer alle typen als er bestanden van verschillende formaten op de kaart stonden.

Stap 7

Klik op Volgende en vervolgens op Start. Blader door de lijst met bestanden die door het programma zijn gevonden. Klik op elk bestand dat u wilt herstellen en vervolgens op de knop Bestanden opslaan.

Stap 8

Selecteer een map op een geheugenkaart of de harde schijf van een computer om de herstelde bestanden op te slaan. Klik op de knop Opslaan om het herstellen van de verloren gegevens te voltooien.

Aanbevolen: