Een Bestand Bijvoegen

Inhoudsopgave:

Een Bestand Bijvoegen
Een Bestand Bijvoegen

Video: Een Bestand Bijvoegen

Video: Een Bestand Bijvoegen
Video: Word 2016 invoegen van een object in je tekst 2024, April
Anonim

Samen met een sms-bericht kan het nodig zijn om bestanden naar de ontvanger te verzenden. Het is niet moeilijk om een of meerdere bijlagen bij uw bericht te voegen, hoe u de brief ook verstuurt - via een e-mailclientprogramma of via de webinterface van de mailservice.

Een bestand bijvoegen
Een bestand bijvoegen

instructies:

Stap 1

Als u een bestand moet toevoegen aan een brief die is samengesteld met een programma dat op uw computer is geïnstalleerd (bijvoorbeeld Outlook Express of The Bat), dan is alles heel eenvoudig. Nadat u de tekst van het bericht hebt geschreven, sleept u het bestand naar de tekst van de brief - dit is voldoende om het aan het bericht toe te voegen. U ziet een bijgevoegd bestandspictogram - u kunt een e-mail verzenden met een bijlage.

Stap 2

Als u een residente e-mailclient gebruikt, kunt u op een andere manier een bijlage bijvoegen - klik na het schrijven van een bericht op de overeenkomstige knop in de bovenste rij. Wanneer u de muiscursor erover beweegt, verschijnt een hint "een bestand bijvoegen". Er wordt een dialoogvenster geopend waarin u een bestand moet selecteren dat is voorbereid voor verzending en op de knop "Openen" moet klikken. Het pictogram van de bijgevoegde bijlage, zoals in de eerste variant, verschijnt in de hoofdtekst van de brief - het bericht met de bijlage is klaar om te worden verzonden.

Stap 3

En als u een bestand wilt toevoegen aan een brief die is verzonden met een van de online e-mailservices (bijvoorbeeld Mail.ru of Gmail.com), moet u het iets anders doen. Nadat de tekst van het bericht klaar is, moet u de link vinden om bijlagen aan de brief toe te voegen. In Gmail bevindt een dergelijke link zich bijvoorbeeld onder het veld voor het invoeren van het onderwerp van het bericht, het is uitgerust met een paperclip en het opschrift "Bestand bijvoegen". Als u erop klikt, verschijnt een extra veld met de knop "Bladeren" - klik op de knop of dit veld zelf en er wordt een venster geopend voor het selecteren van een bestand. Zoek het bestand dat u wilt bijvoegen op uw computer en klik op de knop "Openen". Als u meer dan één bestand heeft dat met deze brief moet worden meegestuurd, gebruik dan de link om het volgende bestand bij te voegen. In Gmail verschijnt het bijvoorbeeld onder het nieuw bijgevoegde bestand en draagt het de inscriptie "Nog een bestand bijvoegen". De handelingen om de tweede bijlage (en indien nodig - en de derde etc.) te bevestigen verschillen niet van de bijlage van de eerste. Na het einde van het proces van het uploaden van bestanden naar de mailserviceserver, hoeft u alleen nog maar een bericht te verzenden.

Aanbevolen: