Hoe De Schijf Te Demonteren?

Inhoudsopgave:

Hoe De Schijf Te Demonteren?
Hoe De Schijf Te Demonteren?

Video: Hoe De Schijf Te Demonteren?

Video: Hoe De Schijf Te Demonteren?
Video: Hoe een partitie te verwijderen in Windows 7/8/10 2024, Mei
Anonim

Wanneer het opschonen van schijven en software-updates niet helpt, komt een schroevendraaier te hulp. Het optische schijfstation heeft een eenvoudige structuur. Daarom is demontage heel eenvoudig en kost het niet veel tijd.

Hoe de schijf te demonteren?
Hoe de schijf te demonteren?

Noodzakelijk

schroevendraaier

instructies:

Stap 1

Voordat u rechtstreeks naar het proces gaat, moet u de draden loskoppelen van de schijf en deze uit de behuizing van de systeemeenheid trekken. Om dit te doen, moet u de vier zelftappende schroeven aan beide zijden van de montageruimte voor 5, 25 -apparaten losdraaien.

Stap 2

Er zit een klein gaatje in het voorpaneel. Als je daar een naald insteekt, springt het bakje eruit, waarna je het voorpaneel kunt demonteren. Het is vastgezet met drie plastic vergrendelingen, die voorzichtig moeten worden gebogen door licht te drukken met een schroevendraaier of vingers. Wees voorzichtig, want ze breken gemakkelijk.

Stap 3

Verwijder vervolgens de lade zelf. Er zijn vier schroeven aan de onderkant die moeten worden losgedraaid en de metalen kap moet worden verwijderd. De blik zal de wagen zien waarlangs de laserkop beweegt, en het mechanisme om het blad in de lengte- en verticale richting te verplaatsen.

Stap 4

Om de overige componenten te verwijderen, is het noodzakelijk om de stroom- en datakabels los te koppelen. Dit gaat heel eenvoudig, maak gewoon de plastic sluiting aan het uiteinde van de draad los.

Stap 5

Om de versnellingsbak te demonteren, moet u eerst de riem van de poelies verwijderen, vervolgens de schroeven losdraaien en de montageplaat verwijderen. Tandwielen en tandwielen zijn nu beschikbaar om te vervangen in geval van schade.

Stap 6

De montage van de aandrijving gebeurt in omgekeerde volgorde. Houd er rekening mee dat de meeste details klein zijn en gemakkelijk te verliezen.

Aanbevolen: