Hoe De Brandmauser Uit Te Schakelen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Brandmauser Uit Te Schakelen?
Hoe De Brandmauser Uit Te Schakelen?

Video: Hoe De Brandmauser Uit Te Schakelen?

Video: Hoe De Brandmauser Uit Te Schakelen?
Video: How to Disable or Enable Windows Defender on Windows 10 2024, Mei
Anonim

Een firewall (brandmauser), of firewall, is een soort firewall voor het Windows-besturingssysteem. Het is een van de kernelementen van Windows Security Center. De belangrijkste taak van de firewall is het controleren van de toegang van programma's tot het lokale netwerk en internet.

Hoe de brandmauser uit te schakelen?
Hoe de brandmauser uit te schakelen?

instructies:

Stap 1

De firewall (uit het Duits - "firewall") verscheen in 2001 in een van de edities van Microsoft Windows XP als een netwerkconfiguratieprogramma genaamd "Internet Connection Firewall". Tegenwoordig helpt een firewall te voorkomen dat onbevoegde indringers en malware toegang krijgen tot uw computer via een wereldwijd of lokaal netwerk. Het uitschakelen van een firewall verhoogt het risico op het vangen van een elektronisch virus en stelt uw computer bloot aan aanvallen door hackers, vooral als u geen antivirus of firewalls van derden geïnstalleerd. Het geheel of gedeeltelijk uitschakelen van Windows Firewall is op eigen risico.

Stap 2

Om toegang te krijgen tot de Windows Firewall, gaat u naar het "Configuratiescherm" via "Start" of via de systeemmap "Deze computer" (bovenste knop "Configuratiescherm openen" in de editie van Windows 7). Selecteer de weergavemodus - "kleine pictogrammen" en zoek de snelkoppeling "Windows Firewall" - het toont een planeet en een bakstenen muur.

Stap 3

Voer de snelkoppeling uit om de firewall te openen. Klik in het geopende venster van Windows Firewall in het linkermenu op de link "Windows Firewall in- of uitschakelen". Selecteer in de instellingen die voor elk type netwerk op het scherm verschijnen "Windows Firewall uitschakelen (niet aanbevolen)". Als u klaar bent, klikt u op de knop OK onder aan het scherm en sluit u Windows Firewall.

Stap 4

Om de wijzigingen door te voeren, verbreekt u de verbinding met het lokale netwerk en/of internet en maakt u opnieuw verbinding.

Aanbevolen: