Een Zwevend Venster Verwijderen?

Inhoudsopgave:

Een Zwevend Venster Verwijderen?
Een Zwevend Venster Verwijderen?

Video: Een Zwevend Venster Verwijderen?

Video: Een Zwevend Venster Verwijderen?
Video: Zelf je raam plaatsen met Roger 2024, Mei
Anonim

Zwevende en pop-upvensters, verschillende pornobanners verschijnen in browservensters als u sites bezoekt zonder een antivirusprogramma en firewall te gebruiken. Ze vereisen vaak het verzenden van sms-berichten om het scherm te ontgrendelen. Maar er zijn andere methoden om van deze programma's af te komen.

Een zwevend venster verwijderen?
Een zwevend venster verwijderen?

instructies:

Stap 1

Voer een herstel van het besturingssysteem uit om zwevende vensters te verwijderen. Om dit te doen, klikt u op de knop "Start", selecteert u "Programma's" en gaat u achtereenvolgens naar de menu-items "Standaard" - "Systeemwerkset" en selecteert u de optie "Systeemherstel". Vervolgens moet u het beheerderswachtwoord van de computer invoeren en bevestigen. Het herstelprogramma wordt gestart, waardoor het besturingssysteem terugkeert naar de oorspronkelijke instellingen.

Stap 2

Installeer de Mozilla Firefox-browser om zwevende vensters te voorkomen. Dit programma is gratis, u kunt het downloaden van de website van de fabrikant via de link https://download.mozilla.org/?product=firefox-7.0.1&os=win&lang=ru. Voer het programma uit. Om zwevende vensters te blokkeren, heb je een speciale add-on nodig - Adblock Plus. Het is beschikbaar om te downloaden op de Mozilla-website onder het gedeelte Extensies

Stap 3

Om dit hulpprogramma te downloaden, volgt u de link in uw browser https://addons.mozilla.org/en/firefox/addon/adblock-plus/, klik op de knop Nu downloaden. Nadat de download is voltooid, gaat u akkoord met het installeren van de add-on in uw browser. Start vervolgens Mozilla Firefox opnieuw

Stap 4

Verwijder de Adsubscribe-malware die zwevende vensters veroorzaakt. Om dit te doen, moet u het hulpprogramma Unlocker installeren. Maak vervolgens alle verborgen bestanden zichtbaar, ga naar het mapvenster, selecteer het menu "Extra" en vervolgens "Mapopties", klik op de opdracht "Bekijken", schakel het selectievakje over naar het item "Verborgen bestanden en mappen weergeven".

Stap 5

Ga daarna naar de map Documenten en instellingen / "Gebruikersnaam" / Lokale instellingen / Toepassingsgegevens, klik met de rechtermuisknop op de map Adsubscribe, selecteer het pictogram Unlocker in het contextmenu, waarna een menu verschijnt waarin u de "Verwijder item. Ga vervolgens naar de register-editor, klik op "Start" - "Uitvoeren", voer de Regedit-opdracht in, doe "Bewerken" - "Zoeken", voer Adsubscribe in het zoekvak in, verwijder alle gevonden vermeldingen. Start je computer opnieuw op.

Aanbevolen: