Hoe Een Venster Van Het Bureaublad Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Venster Van Het Bureaublad Te Verwijderen
Hoe Een Venster Van Het Bureaublad Te Verwijderen

Video: Hoe Een Venster Van Het Bureaublad Te Verwijderen

Video: Hoe Een Venster Van Het Bureaublad Te Verwijderen
Video: Windows 10 - bureaublad organiseren 2024, Mei
Anonim

Er zijn verschillende soorten virale banners die de stabiele werking van het besturingssysteem verstoren. Het zijn vensters die verschijnen voordat ze het besturingssysteem of rechtstreeks op het bureaublad openen.

Hoe een venster van het bureaublad te verwijderen
Hoe een venster van het bureaublad te verwijderen

Noodzakelijk

Internettoegang, Live-cd

instructies:

Stap 1

Er zijn verschillende manieren om een vervelende banner te verwijderen. Probeer om te beginnen de systeemontgrendelingscode te kiezen. Natuurlijk nodigt niemand je uit om willekeurige combinaties in te voeren.

Stap 2

Neem een mobiele telefoon met internet of zoek een andere laptop (computer). Open de link https://support.kaspersky.com/viruses/deblocker. U ziet een pagina van de officiële website van fabrikanten van antivirussoftware. Zoek het veld "telefoon- of rekeningnummer"

Stap 3

Voer de gegevens in die in de banner worden aangegeven en klik op de knop "ontgrendelcode ophalen". Probeer uw opties in het bannerveld in te voeren.

Stap 4

Als je de link volgt https://www.drweb.com/unlocker/index, probeer dan de bewerkingen die in de vorige stap zijn beschreven, of kies uit de bestaande voorbeelden van virale banners degene die op uw scherm wordt weergegeven

Stap 5

Als de selectie van de code niet heeft geholpen, hebt u een speciaal hulpprogramma nodig. Download dr. Web CureIt. Installeer en voer het uit. Activeer het systeemscanproces. Het programma zal automatisch bestanden vinden en verwijderen die bijdragen aan het uiterlijk van de banner.

Stap 6

Als deze methode niet heeft geholpen om de banner te verwijderen, maak dan de opstartbestanden schoon. Er zijn twee manieren om dit te doen. De keuze hangt af van de versie van het besturingssysteem dat u gebruikt.

Stap 7

Laten we eens kijken naar de optie met Windows 7. Voer het installatieprogramma voor dit besturingssysteem uit vanaf de schijf. Navigeer naar het menu Geavanceerde herstelopties. Selecteer Opstartherstel.

Stap 8

Als we het over Windows XP hebben, dan heb je geen installatieschijf nodig, maar de zogenaamde Live CD. Voer het uit en selecteer "Systeemherstel". Geef het controlepunt aan dat is gemaakt voordat het virusvenster verscheen.

Stap 9

Zorg ervoor dat u het register opschoont en het systeem controleert met een antivirusprogramma nadat u de banner hebt verwijderd.

Aanbevolen: