Hoe Maak Je Een Zwevend Venster?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Zwevend Venster?
Hoe Maak Je Een Zwevend Venster?

Video: Hoe Maak Je Een Zwevend Venster?

Video: Hoe Maak Je Een Zwevend Venster?
Video: Hoe plastic hellingen op ramen te maken 2024, April
Anonim

Veel moderne sites hebben originele bedieningselementen. Een van deze elementen zijn pop-upvensters waarin u verschillende nuttige informatie, advertenties, bedieningselementen, peilingen en meer kunt plaatsen. Het is vrij eenvoudig om zo'n pop-up te maken - gebruik de jQuery-bibliotheek.

Hoe maak je een zwevend venster?
Hoe maak je een zwevend venster?

instructies:

Stap 1

Voeg tags in uw paginacode in die de jQuery-bibliotheek toevoegen. Deze tags zien er vrij standaard uit:

script src = "jQuery.js" / script

script src = "interface.js" / script

Stap 2

Voeg de css-code toe aan de stylesheet om de pop-up op te maken. Specificeer parameters zoals positie, hoogte, overloop, achtergrondafbeelding, achtergrondpositie, achtergrondherhaling, overloop, cursor en andere die u mogelijk nodig heeft voor styling. Deze parameters kunnen ook in de head-tag worden ingesteld, als u in uw standaardwerk niet over het principe beschikt om een speciaal bestand voor stijlen toe te wijzen. U kunt code op andere manieren schrijven, met verschillende tags. Er zijn meestal veel manieren om zwevende vensters te schrijven.

Stap 3

Plak de code voor de link naar de pop-up in de hoofdtekst van de pagina en beschrijf het script zelf voor het openen van de pop-up. Beschrijf een functie om een venster aan te roepen met behulp van standaardcommando's show (), TransferTo (), bind () en andere. Probeer voor jezelf een korte beschrijving te schrijven naast elke functie, om niet in de war te raken in de code, omdat je de werking van het hele systeem volledig kunt verstoren.

Stap 4

Controleer de code op fouten en open de pagina in een browser om het resultaat van je werk te zien. Om een pop-upvenster te laten verschijnen, moet u op de gemaakte link klikken. In de toekomst kunt u ervoor zorgen dat er automatisch een pop-upvenster verschijnt. De pop-up moet ook verschillende kenmerken hebben, zoals de mogelijkheid om te slepen en neer te zetten, te minimaliseren, uit te rekken en natuurlijk te sluiten. Al deze kenmerken moeten worden beschreven in het pop-upscript. Het maken van zwevende vensters is niet moeilijk, het belangrijkste is om de basisprincipes van programmeren te kennen, omdat je speciale kennis nodig hebt om de code correct te schrijven.

Aanbevolen: