Hoe De Database Te Uploaden

Inhoudsopgave:

Hoe De Database Te Uploaden
Hoe De Database Te Uploaden

Video: Hoe De Database Te Uploaden

Video: Hoe De Database Te Uploaden
Video: How to Connect HTML Form with MySQL Database using PHP 2024, Maart
Anonim

De overgrote meerderheid van de internetbronnen gebruikt het MySQL DBMS als databasebeheersysteem. De wereldstandaard webinterface voor dit type systeem is een applicatie genaamd phpMyAdmin. Bijna elke hostingprovider biedt gebruikers toegang tot dit programma, dus het is het handigst om het te gebruiken om een database naar uw SQL-server te uploaden.

Hoe de database te uploaden
Hoe de database te uploaden

Noodzakelijk

Toegang tot PHPMyAdmin-applicatie

instructies:

Stap 1

Zoek eerst het gedeelte "Databases" in uw hostingconfiguratiescherm en de link naar phpMyAdmin daarin geplaatst. Om in te loggen op dit programma is autorisatie vereist.

Stap 2

De volgende stap hangt af van of uw SQL-bestanden instructies bevatten om de tabellen te maken die u nodig hebt, of alleen instructies om rijen met de inhoud van die tabellen te maken. Kijk in de bestanden voor de CREATE TABLE-commando's - als ze er niet zijn, moet u zelf alle benodigde tabelstructuur maken voordat u met downloaden begint.

Stap 3

Klik op de link "Importeren" in het rechterframe van de interface. Voordat u de databasebestanden naar de server verplaatst, moet u ervoor zorgen dat het volume van elk ervan binnen de limiet valt die is opgegeven door uw hostingprovider. Dit aantal wordt gespecificeerd in de PHP-instellingen en is meestal minimaal twee megabyte. In de meeste gevallen is dit voldoende, maar als uw bestanden nog groter zijn, moet u ze opsplitsen in meerdere kleinere eenheden. De beperking van uw specifieke provider toont een nummer naast de knop "Bladeren".

Stap 4

Wanneer het bestand (of de bestanden) zijn voorbereid om te worden gedownload, klikt u op de knop "Bladeren" en selecteert u in het standaarddialoogvenster voor het openen van bestanden de eerste (als er meerdere zijn).

Stap 5

Als de database teksten in het Russisch of een andere nationale taal (behalve Engels) bevat, zorg er dan voor dat de codering in het veld "Bestandscodering" de tekens bevat die nodig zijn voor hun weergave. Selecteer indien nodig de gewenste waarde in de vervolgkeuzelijst.

Stap 6

Om het downloadproces van het geselecteerde bestand te starten, klikt u op de knop "OK" helemaal onderaan de pagina.

Stap 7

Als u meerdere bestanden met databasetabellen heeft, herhaalt u deze procedure voor elk ervan.

Aanbevolen: