Een Netwerkmodem Instellen

Inhoudsopgave:

Een Netwerkmodem Instellen
Een Netwerkmodem Instellen

Video: Een Netwerkmodem Instellen

Video: Een Netwerkmodem Instellen
Video: Netwerk, Modem 2024, Mei
Anonim

Bijna iedereen weet het, vooral voor degenen die zich bezighouden met netwerkapparatuur, Acorp heeft onlangs een nieuwe lijn ADSL-apparaten uitgebracht. Zoals altijd zijn ze niet alleen aantrekkelijk vanwege hun kwaliteit, maar ook vanwege hun prijs. Maar de eerste gelukkigen hadden na aanschaf van nieuwe routers vragen: werken deze routers met het Stream-kanaal? En welke problemen kunnen zich voordoen bij het configureren van deze routers om met het Stream-kanaal te werken?

Een netwerkmodem instellen
Een netwerkmodem instellen

instructies:

Stap 1

Sluit de router aan op de netwerkkaart.

Stap 2

Typ "10.0.0.2" in de adresbalk van de browser

Stap 3

Voer in het geopende venster de gebruikersnaam "admin", het wachtwoord "epicrouter" in. In het geval dat de computer het aangesloten apparaat niet kan vinden, moet u de juistheid van de verbinding controleren. Volg hiervoor deze stappen:

- Start - Configuratiescherm - Netwerkverbindingen en open met de rechtermuisknop de verbindingseigenschappen. Ga in de verbindingseigenschappen naar het tabblad Algemeen, selecteer Internet Protocol (TCP / IP) en open de protocoleigenschappen. Hier moet u het item "Automatisch een IP-adres verkrijgen" en "DNS-serveradres automatisch verkrijgen" aanvinken. Vervolgens moet u de optie "HTTP Proxy" aanvinken, deze moet zijn uitgeschakeld. Deze optie is aangevinkt in de instellingen van de gebruikte browser.

Stap 4

Open de opdrachtregel Start - Uitvoeren en met behulp van de opdrachten "ipconfig / release" en "ipconfig / renew", moet u de juiste verbinding tussen de computer en de router tot stand brengen.

Stap 5

Het is beter om te beginnen met het configureren van routers door de fabrieksinstellingen in te stellen. Om te installeren, moet u alle standaardinstellingen instellen. Selecteer "Terugzetten naar fabrieksinstellingen"

Stap 6

Activeer vervolgens in het gedeelte "WAN-configuratie" de bedrijfsmodus "Bridge". Selecteer hiervoor het item "Ingeschakeld" in het vervolgkeuzemenu.

Stap 7

Stel het menupunt "Encapsulation" in op "1482 Bridged IP LLC".

Stap 8

Hieronder ziet u een groep ATM-opties. Definieer daarin de waarde van de VPI virtuele pad-ID, stel de waarde in op 1, en het VCI virtuele circuit, de waarde moet 50 zijn.

Stap 9

Ga naar de sectie "ADSL-configuratie". Hier moet u controleren of het veld "Handshake Protocol" is ingesteld op "Autosense - G.dmt first". Als deze instelling correct is uitgevoerd, selecteert de router automatisch het vereiste protocol.

Stap 10

Nu blijft het om de werking van de router te controleren. Voer hiervoor de diagnostische test uit.

Aanbevolen: